Skip to content

Departamentul pentru situații de urgență

După cum spune și titlu astăzi vreau să scriu despre ,,departamentul de situații de urgență,, și nu despre oamenii care constituie acest departament, ci despre aplicația lor numită ,,DSU,, pe care o puteți găsi in magazin play și pe care o recomand… oarecum.

Privind la tv zilele astea (da, știu, nici eu nu pot să cred că am deschis tv-ul) aproape pe toate posturile de tv se tot vorbea despre catastrofa care a fost prin Timișoara și Arad … Oricum, în zona asta… Și tot la tv am văzut și despre această aplicație ,,dsu,, care ar trebui să te anunțe în caz de calamități naturale. Tot prin ea poți trimite poze de la fața locului, și ai diferite sfaturi utile despre cum să te protejezi. Aplicația până dimineață a funcționat bine, dar dimineață mi-a emis o avertizare de cod galben pentru furtună…. Era cam 7 dimineața când a venit notificarea, așa că am sărit din pat și fuguța afară ca să văd și eu furtuna…. Păi afară o furtună mare, de toate zilele, una care a dat peste cap aplicația și care de atunci nu vrea nici în ruptul capului să se mai conecteze cu serverul lui. Aplicația indica furtună, cod galben, iar afară erau cam 15 grade, fiind încă 7 dimineața. Bună aplicație. Oricum, mă gândesc poate că fac și ei niște teste, altfel nu-mi pot imagina care a fost treaba.

Oricum, per total eu vă recomand această aplicație, chiar dacă astăzi după acea ,,furtună,, nu vrea să mai functioneze :))

Oricum, căutați în magazin play ,,dsu,,… Puteți face multe lucruri cu ea, gen dacă vă apucă durerea de măsea la 12 noaptea, la rubrica hartă puteți verifica dacă în zonă se află o farmacie deschisă non-stop. De asemenea tot cu ea puteți căuta una.

Citește și  11-10-2016 - Pentru ele!

Tot în aplicație găsiți ghiduri despre cum să oferiți primul ajutor, plus multe alte lecții în funcție de situație.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.