Oficial e primăvară, nici nu mai știu când am scris ultimul articol, oricum, a trecut ceva timp, acest lucru e vizibil și în viața mea. A trecut timpul atât de repede încât joi am sala.. mă rog, nu sala de mese, mai exact am proba teoretică în vederea obținerii permisului de conducere auto. Partea amuzantă este că majoritatea oamenilor din viața mea sunt siguri că voi lua sala fără probleme. Nu de aceeași părere sunt și eu, chiar dacă am învățat, în general mă las ghidat de emoții. Îmi e frică să nu mi se taie filmul când intru în sală. Oricum, partea asta ține și de noroc, am mulți amici care au dat de permis, unul nu a făcut în viața lui un chestionar, dar a luat cu 26. Altul, a tocit 3 luni zi de zi și a căzut cu 21 🙂 Viața e ciudată și nu poți ști ce îți rezervă. Oricum, nu am de gând să renunț, voi ține capul sus indiferent ce va fi.

Cam așa mi-am început eu primăvara. Știu, vă așteptați să scriu ceva legat de 8 Martie, dar nu va fi așa… De 8 Martie, am făcut cinste cu suc la niște vecine.. Am zis să înlocuiesc partea cu florile.

Tot zilele astea mi-am luat un nou telefon… În mod normal, telefonul acesta nou trebuia să fie pentru fosta… Însă am învățat câteva lucruri de la ea, iar unul din ele este să fiu egoist și să mă gândesc doar la mine 🙂

Glumesc. Sunt egoist, dar doar cu cine merită. Legat de telefon, voi scrie un articol. Telefonul, rămâne la mine 🙂

Astăzi mi-am scos și bicicleta 🙂 O da… Bicicleta cu care obișnuiam prin 2013 sa cad prin Țuțcani, frumoase amintiri :)) Era un nisip pe asfalt într-o curbă… doamne! Nu am reușit să mă împac cu acel loc. Mereu luam câte o trântă în locul ăla. Oricum mi-am amintit de ea, am scoso și am reglat-o puțin. E ok.. Dacă iau sala, am să merg prin satele vecine cu un amic. Sper..

Dacă iau sala nu mai am răbdare până la traseu și probabil o să îmi iau o coajă de mașină. Până la urmă și o Dacie e bine. Să se miște asta e important. Sunt convins că voi rămâne cu cazanul ăsta de multe ori in drum dar aia e.

Nu sunt lucruri multe noi, am așteptat nerăbdător căldura dar o dată cu ea au sosit și emoțiile pentru sală. Fie ce o fi! Capul sus 😉

Citește și  Role - cel mai frumos sport de vară 

Pe plan sentimental încă sunt singur, nu mă grăbesc… Dacă am învățat ceva în toți anii ăștia.. aș spune câteva lucruri importante…

1. E nevoie de o secundă ca să te îndrăgostești.

2. Nimic nu e chiar așa cum pare, iar fata aia pe care o credeai tu specială pentru altcineva e un nimic. Partea funny? Uneori, tocmai la ăla care nu dă doi bani pe ea trage. Oricum, dacă azi e specială pentru tine, mâine se poate schimba.

3. Alegerile, e simplă treaba, nu te-a ales, te retragi. E cel mai bine. Deh, dacă aveam pe atunci mintea de acum altfel ar fi stat lucrurile. Dar nu imi pare rău. E bine

Ținând cont de toate astea, voi aștepta o secundă, una în care mă îndrăgostesc din nou. Dar până atunci, încerc să fiu mai bun, mă pregătesc sufletește. Simt că dacă cineva se va îndrăgostii de mine, va avea o viață diferită. Copilăros, împiedicat, stângaci de fel 🙂 Să continui să mă laud?

Că tot suntem la capitolul sentimente, astăzi am zis să arunc un ochi peste profilul de facebook al unei fete din liceu, îmi plăcea de ea, era blondă, slabă, părul creț și avea o voce drăguță. Cu ea planificasem primul sărut, dar nu a fost să fie. Eu am terminat liceul si am plecat la Țuțcani, iar pe timpul verii am rupt legătura. Mai ales că eram certați, nu mai țin minte dar parcă era deja cu unul.. pe ascuns și am aflat de ăla. Oricum, am un gust amar din pricina faptului că nu mai e fata pe care o știam. E.. urâtă. Serios.. Nu mai are părul creț, e diferită rău. Logic, nu i-am scris, nici nu ar avea rost ținând cont că nu o plac. Oricum partea ciudată este că nu mai plac nici o fată… nu știu. Mereu am zis că o voi iubi pe fosta forever, însă se pare că nu e așa.. nu mai e fata pe care o știam, am senzația că aceea fată a murit iar acum e o falsă, egoistă și materialistă. Adevărul e că asta a devenit, fix ce uram in general la fete. Să aplaud? Nu mersi!

Glumesc! Momentan am sala. Nu mă gândesc la alte lucruri. Cine știe… poate vara asta va fi diferită față de ultima <3

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.