Vine vara, cel mai frumos anotimp pentru îndrăgostiți, da, orice anotimp are magia lui care dă farmec oricărei povești de iubire, dar personal cred că vara este principalul anotimp… Poate pentru mine are o specificație aparte și din cauza că vara am avut prima relație de dragoste.. şi totuși să nu uităm că tot vara înfloresc salcâmii, teii, florile și totul în jurul nostru prinde viață.

Eu încă cred că nu e nevoie de vacanțe departe de casă alături de persoana iubită pentru a o face fericită și pentru a trăi momente frumoase, nici nu e nevoie de mașini și alte lucruri scumpe… Dar cine sunt eu ca să fac afirmații de genu?! Totuși, până în prezent am iubit doar o fată iar în timpul în care am stat cu ea se pare că nu am reușit să o fac fericită. Oamenii sunt diferiți, locurile sunt diferite, poveștile de dragoste sunt diferite iar dacă stai să te gândești în fiecare zi totul e diferit. Astăzi poți să fi iubit iar mâine să devii o amintire ștearsă.

Anii petrecuți lângă ea m-au definit ca om și pot spune că în felul acesta am ajuns la punctul în care știu ce e mai important în viață. Dacă mă întrebați pe mine, nu banii sunt importanți, ci timpul și oamenii din jurul tău. Din acest motiv, încă, am ales să stau acasă decât să merg la capătul lumii și să muncesc. Nu mă judecați, așa am decis eu.

Am deviat mult de la subiect, aici vreau să expun doar câteva lucruri care cred eu că le poți face pentru ea… Sunt lucruri simple, nu necesită mulți bani, necesită doar ceva timp și multă iubire… iar dacă  ea te iubește cu adevărat sigur va fi încântată de aceste mici atenții venite din partea ta. Iar dacă nu, ține minte ce am spus… Nu toți oamenii sunt la fel, și indiferent ce ar fi, vei rămâne tu cu o amintire. Eu încă râd în sinea mea când îmi amintesc aceste lucruri pe care voiam să le fac… Vă întrebați poate de ce nu am reușit să le fac? Cum spuneam… nu toți oamenii sunt la fel iar pentru ea nu cred că a contat vreodată dragostea mea, ce simt eu, sau cât de mult o iubeam. Câteva din lucrurile pe care le scriu sau întâmplat sau erau aproape să se întâmple.

Oricum, viața e frumoasă iar dragostea trebuie să fie un sentiment sincer.

Vine vara, deja e vară, e un anotimp plăcut și un prilej foarte bun pentru ați arăta că îți pasă. Repet, sunt lucruri simple, care nu necesită bani. Necesită doar timp, dragoste și dăruire în fiecare moment.

  • Un album foto cu voi

Da, știu pare penibil. Te anunț din timp totuși că necesită destul de mult timp pentru a duce la bun sfârșit treaba asta. Acum 3 ani în urmă am vrut să fac ceva gen, la fiecare întâlnire pe care o aveam cu ea, făceam câte o poză sau mai multe poze cu telefonul mobil, poze cu noi sau cu ea… Când ajungeam acasă mă uitam peste ele, luam un carnețel pe care notam data întâlnirii din acea zi și trasam câteva momente pe care le-am considerat importante pentru ea, momente petrecute în acea zi, apoi selectam câteva poze din acea zi și le modificam numele. Astfel la finalul întâlnirii aveam poze din acea zi, data zilei plus niște citate spicuite din clipele petrecute in acea zi. Ideea e, că la finalul a mai multor zile când decizi că e momentul oportun, să duci pozele la developat și tot de acolo să cumperi un album, cu multe file. Fiecare filă să reprezinte o zi, si pe fiecare filă din album să lipești acele poze,  și să atașezi data cu citatele din acea zi, ceva care să-i aducă aminte de acele momente trăite alături de tine. La final iei și o floare, și îl oferi ca amintire ei. Sau, citești următorul punct.

  • Joaca de-a comoara.   

Nu știu cum să numesc punctul ăsta, dar poți face legătura cu albumul foto. Ideea e următoarea, dacă aveți locuri importante prin care vă plimbați, gen locul primului sărut, prima întâlnire a voastră, sau orice loc important pentru voi, pentru ea,  puneți câte  un  bilețel într-un plic roșu, gen… Să zicem că în locul unde ați avut primul sărut, scrii pe plic ,,primul sărut,, și pe bilețel ce vrei tu, dar nu uita ca la finalul fiecărui bilețel să o trimiți la următorul loc, trebuie să fii inventiv, iar la următorului loc să completezi cu altceva.. gen la locul unde ați avut primul sărut să scrii ,,îți mai amintești primul nostru sărut?,, iar la final să scrii ceva care să o trimită la următorul loc și tot așa până ajunge la final unde poate găsi orice… Gen albumul făcut de tine… Ori altceva. Fii inventiv, eu îți dau doar idei. Joaca asta de-a comoara o va prinde, sunt sigur de asta.

  • Plimbare romantică, noaptea
Citește și  O poveste frumoasa, o amintire minunata!

Dacă e ceva ce am adorat mult vara, asta este unul din acele lucruri. Noaptea. Mereu noaptea avem cele mai nebunești idei (gen cum e ideea articolului asta). Poți să  o inviți noaptea la o plimbare nocturnă, una lungă până spre dimineață. În mod normal nu e nimic special la asta, dar e un prilej în plus să discutați, să vă amintiți că sunteți de aceeași parte în călătoria asta prin viață și eventual să-i oferi hanoracul tău daca se lasă frig.

  • Privitul cerului. 

E un lucru și mai simplu, să privești cerul nu pare un lucru chiar atât de special. Dar eu, îl consider unul special mai ales dacă e noaptea. L-ai privit vreodată noaptea? Să te uiți la stele? Dacă nu, fă asta… Și dacă o mai ai și pe ea stând în brațele tale, e minunat. Poți alege un loc unde să stați, dar și aici trebuie să te gândești bine.. Eu cu ea, aveam un loc al nostru, partea bună era că nu e populat.. fiind la țară.. ăla e locul pe care l-aș fi ales. Cu un felinar și un trandafir… era perfect. Aș fi puso să numere fiecate stea, de pe cer, in glumă desigur, oricum pe pământ ea era steaua mea. Încă sper că mă voi îndrăgosti din nou, și voi avea ocazia să fac unele lucruri ciudate cu o altă fată pe cate o voi iubi. Dar sincer, sunt slabe șanse.

  • O cină romantică. 

Cum să  omit acest punct, nu e nimic original în asta, dar o cină romantică în aier liber e o alegere bună. Aici ca să deviez de la punct, dacă ești mai copilăros poți să faci o inimă din petale la locul vostru. De ce nu? În fond gestul contează.

Ar fi mai multe lucruri dar acum nu îmi vin în minte… Nu mă mai gândesc de foarte mult timp la dragoste… Da, am suferit mult după despărțire dar după un timp te adaptezi, treci peste și continui să mergi mai departe. În fond, rămân doar amintirile iar cel mai important lucru este că ai iubit. Ceva ce mulți doar știu să se prefacă.

Sper că v-am ajutat… În  general aceste lucruri se pot aplica relațiilor adolescentine… Și sincer nu garantez un succes, habar nu am cum mai sunt fetele în ziua de azi, dar indiferent ce ar fi, poți rămâne cu o amintire frumoasă… Amintirea unei fete pentru care ai încercat să faci o mulțime de lucruri nebunești chiar dacă unele erau chiar stupide :)) Credemă, chiar se merită. 

Rămâi cu amintirea unor momente, și în fond asta e tot ce contează. Nu cred în viață după moarte, și asta m-a făcut să îmi dau seama că o altă viață nu am, iar ce contează în viața asta este să fii fericit, să apreciezi oamenii din jurul tău, mai ales pe cei care rămân în viața ta, chiar și la greu.

Dacă aveți alte idei puteți să le lăsați în comentarii. Desigur, să  nu uităm că aici se adaugă și cumpăratul de flori și ciocolată, plimbări la apus si momente tandre în ,,privat,, plimbări prin ploaie și multe alte lucruri frumoase. Depinde de imaginație.

Eu de exemplu, aveam o nebunie a mea, nu exista întâlnire la care să nu-i fi cumpărat o ciocolată. Uneori milka, alteori poiana, în funcție de bugetul disponibil, dar mereu de fiecare dată cumpăram câte ceva pentru ea, la fiecare întâlnire.

Nu era mare admiratoare de ciocolată, dar avea o surioară mică pe care efectiv o adoram 🙂 Încă mă întreb uneori ce o mai face sora ei… Oricum, cred că e bine. Ultima dată când am văzut-o crescuse foarte mult, vorbea și gesticula 🙂 Era la fel de vorbăreață ca fosta când se enerva :)))
Vă doresc o vară plăcută și sper să trăiți momente de neuitat. Pentru că, repet, asta e tot ce contează în viața asta.

Nu am mai scrus foarte mult pentru că timpul nu prea îmi permite, ziua mă plimb foarte mult, încă sunt la țară și cum aș putea eu să nu mă bucur de mirosul salcâmilor înfloriți? Urmează teiul… e vară, e frumos. De muncă am timp, și mă gandesc serios să iau o decizie, dacă să plec sau nu tocmai pe la Brașov.  Dar asta, mă privește strict doar pe mine, e decizia mea. Niciodată nu am luat decizii bune, de ce aș lua una bună acum? :))

Nu știu cum să închei acest articol, dar, încercați să nu omiteți lucrurile importante… Ce nu trăiți la timp, nu mai trăiți niciodată. 

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.