Am facebook de prin 2010… Au trecut 8 ani, chiar mai bine de 8 ani, dar cu toate astea nu am avut motive să mă plâng de el… Până azi.

Atâta prostie ca pe facebook nu am văzut în viața mea, uneori încep să cred că facebook, il scriu cu literă mică pentru că asa merită, a fost cumpărat de ruși… (și ăștia tot cu literă mică pentru că sunt de tot râsul ca popor). Sau poate că mark ăsta a fost cumpărat cu totul.

Aseară, ca în fiecare seară, dădeam scroll pe facebook. Când majoritatea folosesc instagram, eu încă am rămas unul din melancolicii care se simt cumva legați de facebook. Cum ziceam, navigam pe facebook și ce îmi văd ochii? Propagandă anti România. Da frate, propagandă anti România. Un grup de unguri (nație spurcată) listase niște motive pentru care Transilvania ar trebui ruptă de țară și alipită ungariei. Prima oară am zis că e o glumă, însă am rămas stupefiat când am văzut că sunt și români care cred asta.

Pe loc am zis că mi se ridică tensiunea, am intrat in discuții, am înșirat ceva istorie pe alocuri (știm bine ce se întâmplă când vine armata ungurilor in Romania. Pentru cine nu stie cititi tratatul de la viena), iar printre toate acele mesaje am aruncat și un cuvânt deranjat pentru mulți (,,Bozgori,,).

Repercursiuni? Cont blocat 24 de ore fără să mai pot trimite mesaje, reacționa la stări, distribui, posta etc. Da frate, 24 de ore blocat pentru că am ripostat la niște idioți cu minte îngustă. Poporul ăsta e idiot.. idiot rău de tot. Ne distrugem singuri țara câte puțin… iar la final tot noi ne plângem.

Citește și  O poveste frumoasa, o amintire minunata!

Deci băieți, nu încercați să vă apărați țara. Nu. Pupați în dos ungurii și rușii.. Îmi e scârbă de ce se petrece in an centenar. Pentru mine Transilvania e moartă. M-am născut în baia mare judetul Maramureș, am locuit 7 ani acolo, dar sunt fericit că am venit aici. Transilvania… de azi nu mai există pentru mine. Majoritatea oamenilor de pe acolo sunt niște idioți plini de ei. Mai proști ca noaptea.

Iar tu facebook.. devii o rețea de cacao, și nu îți prevăd un viitor prea fain.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.