Sunt un om bun, nu o spun eu, o spun alții. Locuiesc la curte, e destul de mare, loc să cresc un câine și o pisică.. pisică care întâmplător e a vecinei, partea funny este că doarme la mine, mănâncă la mine, mă lasă să o strâng în brate, zici că e pisica mea. Până la urmă nu mă deranjează cu nimic să am un animal de companie pe lângă casă.

Câine nu mai am de mult timp, a dat colțul după 10 ani… chiar mai mult de atât.

Oricum, în noaptea asta am stat fără curent, o pană de curent a lăsat tot orașul în beznă. Am stat cu un amic pe stradă apoi m-am întors acasă, am păpat, am făcut baie apoi somn 🙂

Dar.. de unde atâta somn, fix azi am luat decizia să las ușa deschisă la intrate în casă, nici bine nu mă așez in pat că aud mișcare pe hol… Strig ,,câț,, de câteva ori, aud că iese afară. Bun. Poate pot dormi. Dar nu, afară era mișcare la coșul de gunoi. În timp ce mă dădeam jos din pat îmi făceam planul să omor mâța în bătaie. Nu poate omul să doarmă. Iau lanterna, ies afară și… ce să vezi… numai mâță nu era. Era un arici.. un fucking arici… Eram împietrit de frică pentru că era destul de măricel.. Cred ca avea peste jumătate de kg… părea chiar solid. El înlemnit, totuși cu nasul afară, eu blocat pe loc… ce să fac.. ce să fac.. o parte din mine spunea să-i dau pace și să mă întorc în pat cealaltă parte să-l lovesc cu ceva poate pleacă… Iau lopata și îl ating puțin pe spate… se face ghem direct… hmm.. cu lopata nu îl puteam lua…. la casă am 3 trepte, el era le treapta a doua. Îl imping frumos si cade pe prima treaptă. Destul de sus aș zice..

Citește și  Conturi Netflix gratis sau cum să împarți un cont cu altcineva

Și frate.. fix în momentul ăla incepe să scoată un sunet ciudat care îți provoca si milă și frică în același timp. Am zbughito direct în casă și mă uitam pe geam să văd ce face…. A continuat să facă zgomotul ăla până a ajuns în niște flori și s-a făcut nevăzut.

Acum parcă îmi e și milă de el… Dacă am cititori care au mai întâlnit asemenea animale pe lângă casa lor, ce e de făcut?

Pot provoca ceva rău? Nu știu ce sunt cu ei, îmi plac cum arată dar parcă îmi e și frică de ei.

Mulțumesc și aștept un răspuns de la voi.. cu un sfat ceva.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.