Am două carduri bancare, unul la Banca Transilvania și celălalt la Revolut, sunt mulțumit de ambele bănci. Le folosesc de peste 2 ani, atât la plăți interne, cât și la plăți externe. Recent, am avut nevoie să ,,virez,, niște bani în contul de pe revolut, cum principalul cont de la Banca Transivania era gol, iar singurii bani pe care-i aveam erau ,,cash,, am căutat metode alternative. Și așa am descoperit aplicația ,,Selfpay Now,, cu care poți vira bani cash simplu și usor. Ce trebuie să faci? Descarci aplicația Selfpay now în telefon, îți creezi un cont, adaugi cardurile pe care le deții, dai pe alimentează, iar de acolo e simplu. Îți va da un cod, cod pe care îl introduci în aparatele self (zebrapay, qiwi, etc). Este foarte simplu și ușor de realizat tot procesul. Aparatele le găsești în peco, în unele magazine de cartier, în general aproape peste tot.

Tarife, pentru că da, sunt și tarife… 3 lei. Comisionul este de 3 lei, iar suma minimă pe care o poți depune este 8 lei. Deci, dacă depui 8 lei, pe card vei primi 5 lei, dacă depui 200 de lei, pe card vei primii 197 de lei. 3 lei pe tranzacție… E de înțeles, trebuie să câștige si ei ceva. Măcar e un tarif standard și nu se face speculă, cum se face cu benzina zilele acestea :))

P.S. aparatele self pot fi localizate pe site-ul lor Click aici

Voi ati folosit Selpay now? Ce parere aveti?

Citește și  Am asigurare la Euroins, ce fac? Se prelungeste asigurarea euroins cu încă 3 luni? Cât mai e valabilă asigurarea, ce se întâmplă după, ce fac dacă am accident, pot recupera banii?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.