A fost un an foarte instabil pe toate planurile, un an cu bune dar cu mai multe rele, nu voi înșira aici toate lucrurile, însă, a fost un an plin de lecții, lecții care sper să mă ajute în următorii ani. Rămas bun 2018, și… bine ai venit 2019! În anul ăsta, îmi pun zeci de gânduri, de speranțe și de vise, care, pe viitor sper să mi se împlinească. Același lucru sper și de la voi, trageți aer în piept, închideți ochii și… gândiți poztitiv! Anul care vine e un an nou, toți sperăm la ceva mai bun, nu? E omenesc. Anul ăsta sper să fie un an bun. Va fi un an plin de schimbări, cât de bune vor fi.. Rămâne de vazut. An de an promit că voi incerca lucruri noi.. Anul ăsta sper să fie anul faptelor. La mulți ani tuturor care mai aruncă din când în când câte un ochi pe aici 🙂 Voi mă motivați să continui, si vă mulțumesc. La mulți ani dragi Romani, oriunde vă aflați! P.S. e ciudată poza, știu. În viitor am să vă explic mai multe 🙂 A, și încă ceva, îmi cer scuze pentru absența mea din mediul online, însă… nu prea am avut buna dispoziție să scriu, nici acum nu o am. Mi-am pierdut orice fărâmă de inspirație, și… de ce să vă plictisesc și pe voi cu articole de doi bani, când pot să mă plictisesc singur? :))

La mulți ani Române, oriunde ești 🙂 Indiferent că ești singur, cu familia, s-au cu persoana iubită! În anul 2019 trebuie să ne punem speranțele toate și  să credem în noi și in oameniii din jurul nostru! 🙂

Citește și  Corupția, problema ta și a mea. Problema noastră ca popor.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.