La mine treaba cu permisul a fost ceva mai complicată ca la alții. Știu, trăim în România, țara unde instructorul te întreabă dacă ai mai condus. La mine nu a fost cazul, prima dată când am condus a fost la orele de conducere.. Deci.. nu am făcut parte din categoria celor care au condus fără permis in buzunar.

Totul a inceput acum un an, când am decis sa mă apuc de permis… Am ales un instructor recomandat de un amic, și… dumnezeu cu mila. Am luat sala din a doua încercare, iar la traseu am căzut de 5 ori până am luat. Știu, pare mult, și este mult, dar important e că am reușit în final să îl iau.

Din experiență vă pot spune de ce am căzut de atâtea ori… în primul rând e vorba de încredere. Dacă nu ai încredere în tine, nu vei lua. Al doilea lucru important sunt emoțiile.. Dacă nu scapi de ele.. din noi vei cădea.. și nu în ultimul rând.. instructorul. Dacă e unul care te consideră doar o vacă de muls, atunci cu siguranță vei da de foarte multe ori până vei lua.. Ca idee, pe lângă ore, îmi lua si 100 lei ca să îmi dea mașina în ziua examenului, eram singurul. La restu le lua câte 50 lei.. sau nimic. De aici trageți voi concluziile. Cam asta am tras eu cu permisul… Bine că am reușit totuși să îl iau până la urmă. Asta e important.

Ca fapt divers am dat de permis intr-un orășel din județul Vaslui.

Citește și  Xiaomi mi band 1S

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.