Skip to content

Youtube Vanced, fără reclame plus muzică în fundal, gratis

Edit: După doi ani, de când am scris acest articol, am găsit o versiune actualizată și mult mai ușor de instalat. Vă rog să intrați AICI

Astăzi vreau să vă prezint o aplicație pentru android, youtube vanced de la youtube advanced. Aplicația este dezvoltată de o echipă de pe xda. Youtube vaced este defapt youtube premium, doar că e gratis. Adică, nu vei avea reclame in aplicație, vei putea asculta un clip și cu ecranul oprit, vei putea minimiza clipul astfel să stai pe facebook și să asculți în continuare de pe youtube… Este pe scurt, un youtube mult mai bun. Nu ai nevoie de root, instalarea lui e foarte simplă.

Pentru a instala acest youtube trebuie să urmezi câțiva pași:

1. Dezinstalezi, sau dezactivezi vechiul youtube (sau măcar ștergi update-ul)… pentru a face asta intrii la setări, aplicații, cauți youtube, iar acolo sus dai dezinstalare sau dezactivare… Sau sterge update.

2. Instalezi ,,microg youtube,,.

3. Instalezi ,,youtube vanced,,.

Atât! Simplu. Acum ai youtube premium gratis, fără să dai un cent. E fix același youtube doar puțin modificat pentru a te bucura de toate serviciile gratis 🙂 Fără nici un leu.

Dacă ai orice nelămurire, te rog lasă un comentariu. Dă acest articol și la alții. Dedesubt vă las linkurile de download de la microg și youtube vanced.

P.S. ca pont, după ce instalați youtube vancend, intrați în in aplicație, apoi în colț în dreapta pe cont, setări, și acolo puteți seta tema de culoare black, puteți seta să se schimbe volumul prin swipe… luminozitatea la fel.. și multe altele.

Citește și  De ce raman pe .eu?

Linkuri download:

1. Descarcă Micro g

2. Descarcă Youtube vanced

Dacă aveți întrebări, nelămurire, lăsați comentariu. Sper să vă fie de folos. Dacă te-a ajutat, distribuie acest articol.

25 Comments

 1. Sau, daca ai android 9+ folosesti adguard. Doar treci DNS-urile. 🙂

 2. Am instalat și eu zilele trecute Vanced. Varianta lui Marius, cu Adguard, e bună, dar îți ascunde doar reclamele. Redarea în fundal sau peste alte aplicații tot cu Vanced le opții.

 3. Valentin Valentin

  Mulțumesc frumos! Funcționează perfect vanced.

 4. Diana Diana

  Te poti conecta cu contul de youtube anterior?

 5. liviu ionita liviu ionita

  SALUT PENTRU PC SE POATE SI CUM?

 6. Stan Nicolae Stan Nicolae

  Mulțumesc! Am urmat pașii exact așa cum ai spus, și totul este super. Funcționează fără probleme. Și m-am conectat la contul de YouTube.

 7. Bebeu78 Bebeu78

  Buna pe iPhone 11 pro se poate instala YouTube vanced? Daca da va rog să-mi descrieți toți pașii. Va mulțumesc anticipat

 8. Bebeu78 Bebeu78

  Buna pe iPhone 11 pro se poate instala YouTube vanced,și să ascult YouTube cu telefonul stins. Daca da va rog să-mi descrieți toți pașii. Va mulțumesc anticipat

 9. Sebastian Pana Sebastian Pana

  dar nu merge pe vanced si descarcarea de piese?

 10. Andreea Andreea

  Eu nu pot sa ma conectez, îmi spune sa verific conexiunea la rețea si eu sunt pe date

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.