În general nu prea imi place politica, nu există un om perfect, la fel si partidele din România. Nu știu cum e situația în alte țări, dar la noi e gravă. De la vârsta de 18 ani, am fost mereu la vot, mai puțin la ultimul referendum pentru familia tradițională. Nu prea îmi pasă de cine cu cine se pupă, cred ca țara asta are probleme mult mai importante ca ,,familia tradițională,,. Poate și din cauza că eu nu am avut o familie tradițională. In viziunea lor, familia tradițională e formată din bărbat și femeie… corect? Eu am fost crescut de bunica și de mama. Asta da ,,familie tradițională,,.

Dar asta e cu totul altceva. Mereu am încercat să votez partide de dreapta, partide care pretind a fi democrate. Îmi place libertatea din țările dezvoltate a europei, și mereu am sperat că si țara noastră poate urma acest drum. O singură dată am votat diferit, atunci țin minte că l-am votat pe Vadim Tudor… tiranul Vadim Tudor. Dacă mă intrebi acum, sunt mândru de acest lucru. Chiar dacă avea idei comuniste, era in primul rând un patriot, și în al doilea rând era un om cult. Nu cred că România va mai avea un așa om ca Vadim Tudor.

Acum, la această vârstă de 25 ani, voi vota din nou diferit. De data aceasta voi vota un independent, adică pe George Simion.

Nu vreau sa îmi transform blogul intr-o campanie electorală, dar mă simt dator față de cei care îmi urmăriți blogul, să-mi expun alegerea pe care o voi face in ziua votului pentru Euro Parlamentare.

Cum am ajuns să îl votez pe George Simion?

De ani buni am avut un vis, mi-am dorit o Românie unită și puternică. Citind istoria, am realizat cu adevărat cât sânge a fost vărsat pentru fiecare centimetru din acest pământ. George Simion e primul om care a ieșit in stradă și a spus ,,BASARABIA E ROMÂNIA,,. Și avea dreptate, Basarabia e pământ Românesc, a fost vărsat sânge pentru acea bucată de pământ, visul străbunilor care au luptat în războaie a fost să ne lase o Românie mare. România e continuitoarea Daciei, ce a mai rămas din ea.

Tot George Simion a fost singurul prezent prin Covasna, atunci când Ungurii își atârnau steagurile pe stâlpi la noi în țară.

Citește și  Una rece, alta calda

România e formată prin unitate, nu prin dezbinare. Și după atâția ani, sunt sătul de partide politice. Vreau să dau șansa unui independent. Chiar dacă după ce prinde ciolanul, se va schimba, tot nu voi regreta. George Simion e omul care și-a vândut apartamentul, singura lui avere moștenită de la părinți, doar ca să își poată finanța campania. A fost nevoie de 100.000 de semnături , pentru a putea intra in cursa electorală. A reușit să le strângă, cu ajutorul nostru, a unioniștilor. Acum, are nevoie de 160.000 voturi. Adică 3% votanți. Se poate. E greu, dar se poate.

Sunt multe de spus despre el, dar dacă sunteți curioși, găsiți materiale despre el pe facebook-ul lui ,,George Simion,, si pe youtube. El e omul care mulți ani a reușit să-i strice toate ieșirile în public a tovarășului nostru Iliescu.

Nu mai cred în partide, sunt sătul. Vreau o Românie mare în Europa!

Voi, cu cine votați? Știu că votul e confidențial , și dacă nu doriți, nu îl faceți public.. Dar totuși, sunt curios. Am cititori care vor vota PSD?

Am primit material de la George pe care îl împart prin orășel. Dacă sunteți curioși și doriți, vă pot povesti zilele ce vor urma despre ,,cum e să faci campanie unui independent,, și zic asta pentru că oamenii au tot felul de reacții atunci când le oferi pliantul. Mai ales intr-un oraș PSD-ist 🙂

Cred intr-o Românie unită, o Românie Mare. Cred că toți Românii ar trebui să ne dorim o Românie Mare.

Vă rog, ieșiți la vot. Indiferent pe cine votați, doar ieșiți. E o datorie față de țară. Ni va puteți plânge de țară și de politicieni, dacă nu ieșiți la vot. Nu vreți să votați pe nimeni? Bine, ieșiți la vot și puneți ștampila pe toți. Dar ieșiți la vot. Asta e greșeala multora care preferă să stea acasă la caldurică în ziua votului, apoi sa iasă în stradă timp de câțiva ani și să se plângă.

Sper că nu voi trezi polemici, și nici nu voi fi jignit. E părerea mea, opinia mea, pe care am vrut să o fac publică.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.