Nu sunt fanul abonamentelor, nici măcar celor digitale… Cum ar fi yoxo de la orange ori flex-ul celor de la vodafone. Nu îmi place să fiu legat de un abonament, e ca atunci când ai rate… Chiar dacă abonamentele digitale sunt diferite, eu rămân la prepay. Mă simt mult mai liber și mult mai avantajat… Ori… Poate așa sunt eu învățat. Însă, țăranul din mine vrea cât mai mult la un preț cât mai mic, iar prepay satisface pe deplin poftele țăranului din mine în materie de internet. Știți ce se zice in biblie? Că atunci când te uiti la filme xxx, defapt, faci dragoste cu diavolul, te lupți cu el. Ei bine, eu când mă lupt cu diavolul, o fac de pe wifi, altfel.. greu să câștig cu 4g-ul celor de la orange. 4g de la orange e doar atunci când plec pe afară… La prășit… La săpat.. la legat etc că de luptat cu diavolul din casă nu prea poți folosind 4g-ul lor.

Lăsând prostiile și glumele deoparte, orange oferă un mic joculeț în care poți câștiga internet nelimitat 30 de zile. Dai la cadouri, până cade internetul ăla nelimitat. Cât mai ține oferta.. dumnezău cu mila, așa că hai să profităm acum, cât încă mai e timp. Daca vrei și tu să te lupți cu diavolul de pe 4g-ul celor de la orange, să iesi la prășit ori în vie… Ori poate nu ai wifi acasă, atunci intră AICI și dă la cadouri până iti cade cadoul mult dorit. Sigur, dacă ti-ar cădea o trotinetă nu ar fi rău, dar care sunt șansele să le cada o trotinetă saracilor care vor net nelimitat? Nici una. Cât pentru cei care aveți abonament.. nu fiți triști. Puteți să vă consumati traficul de net jucând joculețul, că oricum la voi nu e și nu va fi niciodată nelimitat internet la un preț bun, la o viteză decență. Nu știu cât ține oferta, profitați de ea.

Citește și  31 August, doua lucruri importante

P.S. voi cu diavolul când vă luptați, preferați wifi sau date? :)))

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.