Astăzi am reînnoit domeniul .eu pentru încă un an. Încă nu pot sa cred că am atins doi ani de blogging, doi ani fără să fac mari schimbări, doi ani de când îmi citiți aberațiile scrise pe aici în unele momente prin care am trecut.

Blogul meu e ca o poartă deschisă spre sufletul meu… Aici am scris despre prima iubire, despre momentul cumpănă în care am căzut sala la examenul auto… Și despre momentul frumos când am reușit să o iau 🙂

Chiar astăzi am avut o discuției cu un om pe care îl respect foarte mult, Vasile Ruscior, aveți blogul lui mai jos la blogroll. Este un blogger minunat și sunt convins că o să ajungă departe în mediul online.

Acum să revenim la discuție, sfatul lui a fost să migrez spre extensia .ro… Ar fi mult mai bine indexată de google și aș fi în rând cu lumea. De preț, nu ar fi problemă oricum.

Motivele pentru care încă doresc să rămân pe .eu sunt mai mult motive personale. În primul rând e un blog personal, nu fac marketing, nu vând nimic, doar îmi exprim unele păreri asupra uneori lucruri întâlnite în viață.

Nu aș migra pe .ro pentru că îmi place și cum sună. CiurcașDan.Eu sună chiar bine. Știu că .eu vine de la europa, dar mă întreb, oare câți știu asta?

Oamenii care îmi vizitează blogul, sunt oameni destul de apropiați, cu care țin legătura, mulți dintre ei au deja carte de vizită de la mine iar pe ea e trecut .eu

Iar nu în ultimul rând, îmi place să pun suflet în tot ce fac, de asta am ajuns totuși să țin doi ani blogul, chiar dacă nu am crescut foarte mult în sfera internetului. Scriu din plăcere, e un mod prin care simt că dau tot ce e în sufletul meu afară, nu mă axez pe vizite.

Citește și  Cum e sa porti ochelari?

Ar mai fi varianta în care pe lângă acest domeniu să achiziționez și un .Ro iar pe acesta să dau direcționare. Timp de un an cât va fi valabilă extensia .eu să aibe redirect spre .ro

Voi ce părere aveți? Chiar se merită să migrez spre .Ro, sau să rămân o viață pe .Eu? Luați în considerare că e un blog personal 😉

Dacă se merită să migrez acum spre .ro probabil voi migra. Dacă nu, o voi face in viitorul apropria, sau poate nicio dată . Aș vrea totuși să știu și părerea voastră.

Poate sunt eu paranoia și nu prea îmi place schimbarea, totuși adevărul e că nu îmi prea place să schimb. Sunt curios voi ce îmi recomandați.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

3 comentarii

  1. Migrezi pe .ro… Google indexeaza blogul tau mult mai bine.
    Daca vrei sa ramai pe extensia .eu, nu e problema…eu am .info si inca nu m-am gandit sa trec pe .ro

    Mult succesc cu blogul si la cati mai multi cititori ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.