Skip to content

InShot Video Editor, cel mai complex app pentru editat clipuri pe Android

Telefoanele mobile nu mai sunt de mult timp folosite doar pentru scopul în care au fost create la început, din contra, sunt zile în care uităm să facem un apel sau să trimitem un mesaj text clasic, ba mai mult, unii nici nu au nevoie de o cartelă în el… Telefoanele android au devenit mult mai mult de atât, recent mi-am achiziționat un motorola g100 cu opțiunea ,,ready for,, am legat o tastatură și un mouse prin bluetooth, iar cu adaptorul din pachet l-am conectat la un monitor… Telefonul meu a devenit efectiv calculator, o versiune de android asemănătoare windows-ului mă întâmpină pe ecranul monitorului de fiecare dată când îl conectez.

De câteva zile, de când am acest telefon, nu mai simt nevoia să deschid pc-ul din casă. Oricum, astăzi vreau să vă prezint o aplicației super complexă pentru editarea clipurilor pe telefoanele android. Puteți adăuga tranziții clipului, puteți tăia, lipi, adăuga text, poze, efecte si multe altele, ba mai mult decât atât, aveți disponibil chiar și un magazin pentru descărcarea altor efecte etc… Merită o șansă. Puteți descărca aplicația gratis de AICI

Voi ce aplicație pentru editat video pe telefonul android folosiți? Eu sunt de părere că telefoanele android pot mult mai mult și sunt un viitor în viața de zi cu zi al oricărui om. Indispensabile, și după opinia mea pot înlocui un pc aproape total.

Citește și  Baietii buni nu sunt pentru orice fata

4 Comments

  1. De ce nu incerci cu cele clasice? Mai profi? E mai greu la inceput, dar o sa iti prinda bine.

  2. Skipy Skipy

    Super aplicația

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.