Despre YouTube am mai discutat în alte dăți aici pe blog, unde vă explicam cum puteți elimina reclamele din clipurile de pe site și cum puteți asculta muzica cu ecranul oprit. Sunt multe beneficii care, din păcate, costă, iar dacă ar fi să plătim abonamentul la toate serviciile online, ar fi foarte mulți bani, bani pe care putem să-i investim în alte lucruri.

Eu nu fumez, și asta este unul dintre avantajele pe care le am în această viață. Cred că e un bonus faptul că nu fumez și îmi permit să plătesc toate abonamentele, atât la Netflix, HBO Max, Disney, cât și la YouTube, plus alte servicii. Se merită. Chiar dacă le plătesc, nu o fac la valoarea lor normală; sunt câteva scheme care te ajută să le iei legal la prețuri mult mai mici. Astăzi o să discutăm despre YouTube.

Vă spuneam în trecut despre aplicația youtube vanced (click pe youtube vanced), care e doar o versiune premium dar gratis a clasicului YouTube.

Între timp, lucruri s-au mai schimbat, iar această versiune a fost închisă definitiv, iar astăzi nu mai merge la nimeni.

Oricum, cu toate acestea, YouTube Vanced a reapărut sub denumirea de YouTube ReVanced, o versiune nouă, reactualizată și gratis care vă permite să urmăriți clipuri fără reclame chiar și cu ecranul închis.

Instalarea se face în ordinea asta: mai întâi instalați managerul, îl deschideți, oferiți permisiuni aplicației, apoi descărcați MicroG pentru YouTube, după care descărcați și YouTube ReVanced. Atât. E simplu și ușor. Aveți mai multe detalii în articolul trecut, pentru că pașii sunt asemănători cu cei de la Vanced.

Citește și  Lupta, între viață şi moarte!

Pentru a descărca versiunea, click AICI

Sper că a funcționat, dacă aveți întrebări le aștept in rubrica de comentarii.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.