Poate sunt eu nebun, dar de la o vreme totul în jurul meu o ia razna. Dinamo, o echipă titrată, a retrogradat într-o ligă inferioară… Ungurii de la noi din țară vor din ce în ce mai multe drepturi, prețurile o iau razna… În Ucraina e război… Eu mă simt mort pe interior.. totul e nou și totul e vechi în același timp, iar nimic din ce se schimbă, nu poate fi schimbat. Nu e nici o logică în ce spun, dar lumea parcă o ia razna tot mai mult.

Recent, mi-am pregătit mașină pentru ITP, frâne, jocuri, direcție, estetică, chin pe scurt… Și… Cu greu am fost acceptat, a trebuit să îmi refac mașina complet. Asta chiar dacă plătesc 1000 lei pe asigurare anual, la care mai adaug și rovinieta, la care adaug și itp-ul plus prețul benzinei, eventuale reparații… Un pumn de bani, aruncați doar ca să te plimbi cu mașina. Eu zic că nu ne mai facem bine. Locuri de muncă puține, dar prețuri si pretenții mari. Angajatorii se plâng că nu au angajați care să muncească, angajații se plâng că nu găsesc angajatori… Ce e greșit? Ori cad într-o drepesie urâtă, ori am dreptate, dar parcă totul în jurul meu o ia razna…. Oamenii devin tot mai răi (sau poate acum observ asta)…. Si asta nu ajută pe nimeni.

În tot timpul pe care l-am petrecut departe de era ,,bloggingului,, nu au fost multe schimbări. Toate vechi.

Dar, eu am o vorbă, mergem înainte că înainte era mai bine 😀

Pace si iubire ❤️

Citește și  Internet, nelimitat 30 de zile (Orange)

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.