Recent am avut nevoie de un vpn, aveam ban pe o aplicație și am încercat să ocolesc restricția impusă pe cont așa că am testat câteva vpn-uri de pe magazin play, unele gratis, altele cu bani. Cel mai bun vpn de departe este whitehatevpn, e singurul cu care am reușit să trec de restricția lor.

Ce este un VPN?

Un VPN, sau o rețea privată virtuală, este o tehnologie care creează o conexiune criptată între dispozitivul tău și internet. Acest lucru te ajută să-ți protejezi confidențialitatea și să-ți securizezi datele atunci când folosești internetul.

Când te conectezi la un VPN, traficul tău de internet este redirecționat printr-un tunel criptat către un server VPN. Acest lucru înseamnă că ISP-ul tău, guvernul sau alte terțe părți nu pot vedea ce faci online.

VPN-urile pot fi folosite pentru o varietate de scopuri, inclusiv:

  • Protejarea confidențialității: VPN-urile pot ajuta la ascunderea adresei IP a dispozitivului tău, ceea ce face mai dificil pentru cineva să te urmărească online.
  • Securizarea datelor: VPN-urile pot ajuta la criptarea traficului de internet, ceea ce îl face mai dificil pentru cineva să-l intercepteze și să-l citească.
  • Ocolirea restricțiilor: VPN-urile pot fi folosite pentru a ocoli restricțiile de acces la internet impuse de guverne sau organizații.

Ce imi place la WhiteHatVpn?

Primul lucru care îmi place este că nu are reclame, e absolut gratis și foarte ușor de folosit. Al doilea lucru care îmi place este că poate fi descărcat pe mai multe platforme, eu îl folosesc pe windows și pe android.

Ce nu imi place la WhiteHatVpn?

Un singur lucru nu îmi place. Nu e funcțional pe serviciile de streaming, deci dacă ești în străinătate și vrei să accesezi un film ,,din România,, de pe netflix ori altă platformă de streaming, ar fi bine să îți iei gândul. Nu poate să facă asta. Oricum, scopul meu nu a fost să îl descarc pentru asta.

Citește și  Youtube Vanced, fără reclame plus muzică în fundal, gratis

Deci, dacă cauți un vpn gratis, sunt șanse ca acest VPN să te ajute.

De unde descarci și instalezi VPN-ul?

În mare e ușor, intri pe Click aici (Download Now), apoi dai pe get Whitehatvpn, și selectezi platforma dorită. De acolo, ar trebui să fie simplu. Vă atașez mai jos un video cu tutorialul de descărcare și instalare de pe mobil.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.