Se spune că și Isus a murit iar la 3 zile a înviat, așa și cu Filelist. Toată România o luase razna rău în urma anunțului prin care Filelist ar fi urmat să fie închis prin ianuarie 2024.

Eu, am fost ceva mai rezervat, din acest motiv nu am scris nici măcar un articol pe tema asta. Alții, au preferat să o facă pe messia, mă amuz acum când îmi amintesc că un tip ieri, pe grupul de Filelist România a oferit 120 de invitații… Vă dați seama? 120 de coduri gratis, pe grup. Acum aflând vestea că Filelist nu se închide mă întreb, oare mai respiră? Sper să fie bine, sănătos.

Alții, foarte mulți, tot azi pe grup am văzut că se lăudau care mai de care cu noile investiții făcute la emag si la site-urile de profil. Tera intregi de stocare externă comandate pentru a stoca diferite fișiere de pe Filelist , alții pur și simplu au băgat în ,, coadă,, atâtea torrente că până și la vecini le cădea netul. Ce să mai.. oameni nebuni.

Mă rog, revenind la oile noastre, anunțul sună cam așa:


,,Am fost copleșiți de urările și de mesajele voastre!

Știți că de-a lungul anilor mereu am spus despre comunitate ca are un cuvânt greu de spus. Cuvintele voastre au contat mereu și nu am fost nepăsători la ele niciodată. Vocea voastră s-a auzit și acum.

Mă bucur să vă anunț că site-ul nu se va închide!
Din acest moment sunt pornite și donațiile înapoi, deci totul revine la normal.

Unul din fondatorii site-ului, God, a revenit si va prelua partea tehnică din nou ca site-ul să fie în continuare în viață. Este de încredere, loial și cu siguranță lucrurile vor merge bine din punctul ăsta de vedere.
Era totuși nevoie și de o persoană care să facă cealaltă parte din treabă. Oana se va ocupa de azi înainte de tot ce ține de staff, plata serverelor și toate lucrurile interne pe care le face un SysOp. Deci va primi promote la clasa de SysOp. Este mai mult decât capabilă și competentă ca să mențină frâiele și să se asigure că totul va merge bine din punct de vedere intern. Felicitări!

Împreună vor continua munca necesară menținerii în viață a acestui site.

Acestea fiind spuse, acest anunț va fi și ultimul meu anunț. Eu, EboLLa, mă retrag definitiv din comunitate.
Vreau să vă mulțumesc și eu personal pentru toate mesajele private și pentru toate urările pe care mi le-ați adresat. Au fost enorm de multe și vă mulțumesc din inimă pentru ele! Sunteți minunați și vă apreciez pe toți!
Sunt și am fost onorat că am putut ajuta la buna dispoziție a dvs.! A tuturor. Rămâneți cu bine! :love:

Așadar haideți să le urăm Oanei și lui God mult succes!

Cu dragoste și prețuire,
EboLLa,,

Așadar dragi prieteni, Filelist mai are mulți ani de trăit, mulți ani de oferit programe, filme, muzică , jocuri și cam tot ce dorește sufletelul tău și totul gratis. Nu moare Netflixul săracului așa ușor.

Citește și  Hbo go, în altă țară

Voi aveți cont pe Filelist? Eu am de prin 2010, sunt foarte mulțumit de acest site și mă bucur că nu a ,,murit,,. Nu mai spun de comunitatea mare de pe forumul Filelist, un loc pe care îmi pierd și eu timpul ocazional.

Am ceva invitații și aș face un concurs ca să mai scap de ele … Totuși nu știu, nu sunt hotărât încă.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Sunt un băiat timid, diferit de alți băieți, ciudat în felul meu și de foarte multe ori chiar copilăros.
Sunt un trecător prin acest labirint numit ,, viață,,, uneori mă lovesc de lacrimi, alteori de zâmbete.... Viața este făcută din momente, iar aici e locul unde le înșir, unde sunt liber să scriu și să mă descarc, cel puțin până în momentul în care ies din labirind.

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.