Am să fiu ceva mai personal și voi vorbi despre o problemă din viața mea… Una care mi-a pus piedică în fiecare zi de când am apărut pe lume. E vorba despre ,,Strabism,, cine are așa ceva știe despre ce vorbesc.

Dar mai întâi să vă spun ce este strabismul, pe scurt strabismul este deviatia ochilor (sau a unui singur ochi), astfel ei nu vor fi aliniați normal. Deci știți proverbul ,,privire țintuită,,? O persoană cu această problemă nu poate avea privirea țintuită.

Înaintea mea au mai fost 2 copii care au murit la naștere, eu am fost al 3-lea și cel mai norocos pentru că în 93 când am apărut eu pe lume știința începuse cât de cât să evolueze, astfel am reușit să mă nasc norocos. Am fost născut de 7 luni și am stat în incubator ceva timp, din păcate am rămas cu ceva urmări, iar una dintre ele este strabismul. Un ochi nu este aliniat cum trebuie. Am tras multe până am întâlnit o fată care să mă placă așa. Mereu am crezut că exteriorul nu e mai important decât interiorul dar m-am înșelat. De ceva vreme fata aia ma dezamăgit total, nu este cum o credeam eu, cel puțin nu mai este și nu mai are rost.

Astăzi vorbind cu o fată care a venit o singură dată în viața ei la tuțcani, și fix în acea seară a trecut pe la locul meu și al fostei. Se ascundea de părinți să fumeze o țigară. Am intrat în vorbă cu ea, și ne-am văzut timp.de 3 zile în locul meu și al fostei. Dar asta e altă poveste. Ea e genul mai.. smecheră. Vorbește prostii, fumează înjură etc.. Însă avea un defect, mai mare ca al meu. Avea un strabism forte. Astăzi mi-a dat mesaj, și ghiciți? A scăpat de el. Deci la mine ar trebui să fie floare la ureche. Prețul operației este undeva la 1000 euro. În vară am de gând să mă operez și să mă vindec de chestia asta. Chiar îmi doresc să fiu la fel ca restul. Dacă unii sunt triști din diferite motive, eu sunt puțin supărat că la naștere am rămas cu multe urmări. Am plecat de pe minus cum sar zice. Sunt sigur că după ce îmi revin cu strabismul, totul o să fie diferit.

Citește și  Oare a revenit norocul?

Știu că operația în sine nu e așa grea, dar partea grea urmează abia după operație… Timp de 6 săptămâni va trebui să am grijă de minr. Dar sunt pregătit să infrunt tot, mai ales durerea de după operație. Nu am ce pierde. Orice pentru o privire normală.

Pentru a avea o relație, pentru a prinde incredere în mine, pe viitor mă voi opera de această boală. Trebuie.

Sunt sigur că voi arăta super bine după ce mă vindec de acest strabism.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.