compunere-toamna

Astăzi după atâta timp de când nu am mai scris nimic,  am decis să scriu un articol despre ziua de 31 august care tocmai a trecut. Pentru voi 31 august e o zi normală, ultima zi de vară… Pentru mine este ziua în care m-am născut, o zi importantă pentru mine în care aflu cine îmi este aproape mereu și cine nu!

Oricum de ziua mea am decis că era timpul să îmi iau un domeniu și să trec la o treabă serioasă pe viitor, așa că noua adresă la care mă puteți găsi este www.CiurcasDan.Eu, un domeniu pe care sper să îl stăpânesc pentru toată viața! Acum că ziua mea a trecut am timp să mă ocup și de blog. O dată cu noul domeniului am ales și o temă care mi se pare înteresantă, oricum va suferi câteva modificări pe viitor! Vă mulțumesc pentru că îmi citiți articolele și vă doresc o toamnă minunată alături de cei dragi 🙂

Citește și  O a doua relatie? Nici macar pe aproape

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.