Nu am mai scris de ceva vreme, din păcate am foat plecat la țară iar timpul nu mi-a permis acest lucru. Acuma, ajuns acasă vreau să discut despre un subiect delicat din multe puncte de vedere: VISELE. Cu toții ştim la ce mă refer când pronunț acest cuvânt, toți avem măcar un vis, consider că un om care nu nu visează, nu poate supraviețui… Visele sunt exact ca un combustibil de funcționare a fericirii omului, a sufletului.

Eu am multe vise, nu doar unul 🙂 Un vis e minunat, atunci cand se îndeplineşte. De mic mi-am dorit multe lucruri, să mă îndrăgostesc, să iubesc, să fac pe cineva fericită şi să fac mult bine atâta timp cât trăiesc. Acum mulți ani îmi plăcea enorm de mult să merg pe role vara, pe la apus ascultând muzică în căşti. Țin minte că era umbră pe stradă de la plopii raspândiți din 2 în 2 metrii pe ambele părți… Era o senzație unică de libertate în care erai doar tu şi cu tine, un moment al tău. Erau zile în care îmi luam vecina de mână şi mergeam amândoi pe role, eu am fost cel care a învățat-o să meargă pe role în vara anului 2010, o vară minunată… Am fost amici buni şi vecini buni, dar oamenii se schimbă nu-i aşa? Unii da, eu nu. În 2013 am renunțat la role defintiv, cumva mă lovise deagostea şi nu mai aveam nevoie de ele pentru a fi fericit. Fericirea mea era în ochii ei, o țineam de mână şi aveam toată lumea la picioare. Timpuri s-au schimbat, dar cu toate astea încă nu am uitat senzația unică pe care o ai când mergi pe role. Pentru cine nu ştie, ar trebui să încerce, mia luat săptămâni întregi până am avut curaj să cobor o vale mare pe role, am căzut de zeci de ori la început până am învățat să îmi țin echilibrul. După părerea mea, mersul pe role e ca mersul în viață, cazi şi te ridici de fiecare dată mai puternic decât ai fost!

Citește și  Selfpay now, alimenteaza orice card fara sa faci transfe

Recent am aflat că într-un oraş vecin primăria a investit o sumă destul de frumoasă în crearea unui patinoar. Sincer, o idee minunată, măcar banii nu sau irosti pe o biserică aşa cum sunt învățați românaşii noştrii. Aşa că sunt hotărât să îmi iau un  amic mâine şi să mergem la patinoar. Probleme abia apoi apar, eu nu am mai mers de 4 ani pe role şi nici o dată pe patine.. El, nu a mers nici o dată pe role şi  pe patine nici atât. Tare, nu? Mă gândesc că vom sparge ghiața.. la propriu :)) Iar dacă vom face acest lucru, o să ne facem un cocktail cu gheață, o gheață în care sa învestit ceva bănuți. Partea comică este că vrem să patinăm seara, iar ultima maşina spre casă o avem la ora 19:00.. Noi ieşim de la patinoar pe la 21:00.. Deci suntem nevoiți să rămânem la ocazie.  Unde mai pui că se anunța 9 grade cu plus. Mi-e frică să nu înotăm în loc sa patinăm mâine. Doamne ajută, va fi o zi lungă, incredibil de lungă.

Unde vreau să ajung? Visele chiar se împlinesc, nu toate, dar majoritatea se împlinesc atunci când visăm îndeajuns de mult.

Am visat la o fată, am fost cu ea… am visat să am un telefon când eram mic, şi am avut unul, am visat să merg pe role şi am reuşit chiar dacă uneori multe lucruri păreau grele în final am reuşit. Am dat mâna cu băieții din trupa mea preferata, plus multe alte vise. Acum îmi doresc să văd cum e să patinezi.. Mereu mi-ai dorit acest lucru şi e timpul ca pentru câteva ore să mă simt liber. Ca o neclaritate, față de role, cat de greu e să patinezi pe gheață? Voi ce părere aveți despre asta?

 

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.