A trecut un an de la ultimul control, atunci m-am ales cu ochelari si cu un verdict nasol… Miopie mică și un mic astigmatism. Ochiul stâng era cel mai afectat, – 0,75 tot aici aveam si acel astigmtism pe lângă miopie. Ochiul drept însă era mult mai bine. Doar – 0,5. Nimic nu anunța însă ce avea să urmeze la doar un an. Acum câteva zile am fost la un alt control … Cum a evoluat totul după controlul de anul trecut? Păi… rău. De data asta la ochiul stâng am primit – 1… și acum vine cireașa de pe tort.. Cum credeți că a fost la dreptul? Rău. La dreptul m-am ales cu – 1,5. Deci, de la – 0,5 am ajuns la – 1,5 în doar un an la ochiul bun? Singura mea bucurie este că am astigmatism la un singur ochi… Partea rea.. este.. că ochiul bun a devenit ochiul cu probleme. Știam că miopia va crește, dar parcă nici chiar așa.

Ca noutăți, am fost și la un control legat de ,,lentile de contact,,… Pentru cine vrea să scape de ochelari, pot scrie un articol despre lentile de contact. Le-am testat, câteva minute si mi-am format o părere despre ele.

Citește și  Permisul de conducere, un moft sau o necesitate?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.