Uneori pățesc să fiu oprit prin diferite locuri și să mi se ceară numărul de telefon, și ar fi o idee bună să deții în acel moment o carte de vizită la tine. Sincer, până astăzi nu prea mă bătea gândul la acest lucru, dar astăzi am stat puțin și m-am gândit, ,,ce ar fi dacă aș avea cărți de vizită la mine?!,, așa că am deschis internetul și am început să caut diferite site-uri care se ocupă cu așa ceva, printre aceste site-uri am dat și de Cărți de vizită.

În curând o să comand câteva și sper să fie ok, sunt curios cum vor reacționa oamenii ținând cont că acest trend a cam dispărut de mult.

Trebuie doar să mă decid în privința cărui model să dau comandă, dar cu siguranță cred că va fi una din domeniul CARTI DE VIZITA IT.

Voi ce părere aveți despre acest lucru? E ok să ne prezentăm printr-o carte de vizită, sau tot varianta clasică este mai bună? Varianta în care îți dai numărul și numele :)) Ținând cont că mie nu îmi place numele mreu, cred că voi merge pe o carte de vizită. E mai simplu, e mai ușor și mult mai frumos decât varianta în care ești nevoit să îți dai numele și numărul de telefon pe cale verbală.

Țin și acum minte o întâmplare petrecută mai demult, când am fost oprit pe stradă și ma întrebat o fată ,,cum mă numesc?,, a fost nevoie să-i dictez de câteva ori numele până a înțeles cum mă numesc.. Dacă stau bine și mă gândesc pînă și la număr e un chin.. De asta prefer eu varianta ,,dă telefonul că îl scriu eu,, e mult mai safe, așa știi sigur că rămâne în telefon orice ar fi. Până în prezent nu am primit de la nimeni o carte de vizită, nici măcar o felicitare sau ceva de genu :)) Din acest motiv cred că e un trend vechi care sunt sigur că va reveni acum cu acest site, prețurile sunt ok dacă mergi pe ceva simplu fără prea multă bătaie de cap.

Citește și  Primele zile blânde cu soare

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

1 comentariu

  1. Trend vechi sau nu, însă cărțile de vizită sunt folosite de persoane care se respectă, cum ar fi medicii stomatologi sau avocații. Nu știi când ai nevoie de o programare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.