„Habar n-ai cu ce să începi. CFR joacă cu un adversar foarte slab. Faptul că tu nu joci nimic acasă cu Pyunik, îmi spune multe. Când CFR câștigă cu 1-0, ni se spune că facem rezultate. Uite că nu mai merge. Nu doar că nu te califici, dar în două meciuri nu joci nimic, cu o echipă foarte slabă. Să nu mai aud că ce bună e Pyunik. Nu e bună. Nu ai jucat nimic și s-a văzut lucrul ăsta.

Nu se pune problema să îl dea afară. Până la urmă o să joci în Conference League. Parcă ai vrut de la început să joci în Conference, cred”, a spus Panduru la Orange Sport.

Am vrut să încep acest articol cu declarația lui Panduru. România nu mai are fotbal de câțiva ani o demonstrăm prin cupele europene, iar ce avem în România nu putem numi fotbal… Țin minte când eram mic, abia așteptam să înceapă campionatul. Țineam cu Steaua, fan înfocat, urmăream toate meciurile, cumpăram din piață tricouri cu Steaua, aveam și un fotbalist preferat, Nicolae Dică. Eram suporter adevărat, de ăla de duzină care stă în fața tv-ului și dă indicații. Și acum țin cu Steaua, adică FCSB… Dar de urmărit, nu mai urmăresc meciurile, decât ocazional…

Fotbalul intern e mort, motiv pentru care mai bine mă uit cum joacă fotbal copii din curtea școlii decât să văd niște vedete ce se cred mari fotbaliști cum se învârt prin iarba ca micul pe grătar.

Revenind la umilința de aseară suferită de Cfr Cluj. La ce vă așteptați? Știm bine cum a câștigat cfr ultimele campionate, în europa e altceva. Nu poți juca tot anul la scor, cu arbitrii, sperând că în europa vei face la fel. Nu ai cum. Când joci cu echipele din afară, e altceva, sunt alte cerințe, alt nivel.

Citește și  Xiaomi mi band 1S

E trist unde am ajuns pe plan fotbalistic… Nu mai facem performanțe, nu mai scoatem lumea în stradă, o ținem din dezamăgire în dezamăgire. Trist… Mi-aș dori ca generația mea, să prindă niște succese mari, să câștigăm o finală, să facem ceva… Dar imi e teamă că vom rămâne doar cu visul unei finale ce nu va veni niciodată.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.