Bine ai venit pe blog!

La multi ani, dar nu mie.

Au trecut şi sărbătorile… astea de crăciun știți voi, și urmează anul nou…

Vă doresc în noul an ce vine numai bine și multă fericite pentru că fericirea e mai bună decât toate. Da, fericirea. Multi spun că sănătatea… serios.. la ce bune ești sănătos dacă nu ești fericit? Oricum, eu vă urez vouă la mulți ani pentru că eu nu vreau mulți ani. Oricum, in 2018 mă voi apuca de fumat și de alte lucruri.

Rămâi pe aproape, zilele astea voi oferi niște invitații gratis pe filelist. Am primit zeci de mesaje de la voi în care mă rugați să vă ofer o invitatie pe filelist. Sincer, nu am. Dar voi cumpăra zilele astea câteva și le voi oferi gratis, nu am mai făcut de ceva timp o faptă bună și sper ca la fiecare descrcare a unui film pe care o veti face de pe contul creat cu invitația primită de la mine să mă pomeniți.

Despre autor

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)
Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie. Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație. Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii la "La multi ani, dar nu mie."

  1. La mulți ani și ție 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.