Sunt bine.. Sau am fost… Sau habar nu am… Nu asta e important. Mâine e o nouă zi, examenul îmi bate la ușă… Se apropie cu pași repezi, moralul meu e la pământ, dar rezist. Cred totuși că am multe în comun cu tata… Bine, nu beau… nu fumez.. nu merg la curve. Dar cine știe ce va fi pe viitor. Momentan rezist. Rezist pentru că trebuie.. Îmi doresc să iau permisul, să plec în afară și să strâng niște bănuți pentru un apartament undeva departe de locul ăsta… Sunt tânăr și cât timp sunt sănătos pot realiza orice pe plan financiar… În timp desigur. Nimic nu se construiește peste zi, nici măcar relațiile de iubire… trebuie să investești timp, sentimente, lacrimi, emoții în ele ca să se țină. Nu există atâtea căsnicii, câte relații sau terminat. Acum, aș zbiera de supărare, dar… Mă întind puțin în pat, trag aier în piept, mă doare inima, e prima dată când se întâmplă asta anul ăsta și a patra oară în viață. Probabil, e din cauza că am lăsat de curând cafeaua, o fi o reacție adversă, cine știe.

Oricum, după ce mă liniștesc vreau să ies puțin afară, să privesc la cer și să iau o gură de aier proaspăt. Știți, nu garantez că merge și la voi, dar când nu te simți bine, privește cerul… Din atâtea miliarde de oameni, sunt sigur că în acel moment se mai uită cineva la cer. Încă ceva, mereu să vă ziceți că nu sunteți singurii care treceți prin asta,,… Eu în acest moment sunt sigur că nu sunt singurul care simte că totul e fără nici un rost. Dar, singurul lucru de făcut este să ne ridicăm și să continuăm. Nu contează că mergi în genunchi, nu contează că te târâi pe coate, important e să nu renunți… Nu mai am vise, dar la dracu, trebuie să facem ceva cu viața asta așa că nu o să îmi pun capăt zilelor aici indiferent ce ar fi. O să continui să merg, o să iau permisul, o să plec în afară și o să îmi strâng ceva bănuți și o să văd ce pot face cu viața asta. Prea multe opțiuni nu mi-au mai rămas, dar, am învățat un lucru de la persoana care a fost cea mai importantă în viața mea.. Să lupt. Asta am învățat de la fosta, să lupt! Voi lupta, pentru mine. Începând de mâine o să îmi văd de drum.

Citește și  Suamp - ruleaza youtube in fundal.

Apropo, probabil voi inchide și blogul, și contul de facebook și îmi voi schimba și numărul de telefon. Dar asta e altă parte, până atunci numai bine!

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.