FCSB e Steaua și nu îmi e rușine să spun asta. Sunt Stelist de mic copil și voi rămâne așa, iubesc aceste culori, iubesc tot ce ține de Steaua chiar și atunci când această echipă trece prin momente mai puțin bune. Da, sunt meciuri în care ne plânge inima de tristețe când băieții noștrii nu arată dăruire, dar sunt meciuri în care plângem de bucurie, când plecăm cu a doua șansă și totuși demonstrăm că suntem Steaua. Vrei o minune? Aici o poți avea, in galeria Roș – Albastră. Mai țineți minte meciul cu Ajax? Dar cu Valencia? Sunt doar două exemple când am plecat cu a doua șansă și totuși am reușit să întoarcem meciul. În seara asta a fost încă un meci de infarct, dar unul de bucurie în care FCSB adică adevărata Steaua a dat de pământ cu Rapid București, echipă ce părea favorită înainte de meci. Nu am bani de cheltuit, dacă aș avea cu siguranță aș veni la meci să susțin echipa, dar de aici de unde sunt o susțin mereu și la bine și la greu. Mulțumim Steaua, mulțumim fanilor care au arătat că nu degeaba Steaua e cea mai iubită echipă din lume.

Rămân cu un gust plăcut, după mult timp am văzut determinare la jucătorii Stelei, refuz să cred că e mâna lui Pintilii pentru că fotbalul nu se uită în doar o zi, și nu se învață în doar o zi. Pur și simplu astăzi echipa Roș – Albastră a arătat determinate, dorință de joc și de a câștiga. Până în minutul 75 a fost o dominarea totală din partea Stelei, nu știu ce s-a întâmplat după, după ce Rapidul a rămas în 10 oameni dar știu că în seara asta am văzut o echipă închegată. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă aceasta echipă ar fi jucat așa în Europa? Sau ar fi jucat așa de la bun început? Cred că altfel ar fi stat treabă. Repet, nu dică e de vină, nu antrenorii sunt de vină, echipa e de vină, jucătorii. Ei trebuie să își dorească victoria, sa nu te crezi câștigător înainte de fluierul final. Asta e dăruirea și determinarea pe care vreau să o văd la jucători.

Citește și  Primavara, romania, anul 2017

Mulțumim FCSB, adevărată Steaua, vă iubim. Pentru multi, această echipă e că o familie.

Alături de Roș Albaștrii și la bine și la rău, mereu cu voi până la capăt. E o speranță ce s-a aprins in noi, in fanii acestei echipe. Să sperăm că Steaua o va continua așa.

Ce vreau să remarc este condiția fizică foarte bună, dăruirea… Și… Victoria! Victoria mult dorită și trudită, au jucat cu sete și așa ar trebui să joace mereu.

Tu cum ai trăit meciul? Eu sunt bucuros. Și așa în ultimă perioadă, nu prea mă avut parte de multe bucurii din partea FCSB-ului.

Puteți găsi live textul pe Gazetar.Eu click aici

Felicitări Steaua! Să credem în tine și în momentele mai puțin bune!

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.