Voi vă uitați la filme pe hbo go? Eu am de ceva vreme abonament la ei, plătesc 4 euro lunar și am acces la o groază de filme și seriale. E adevărat că nu se compară cu netflix, dar și prețul este unul mulțumitor. Totuși vorbim de 4 euro, poți lega la cont 5 dispozitive, este foarte ok zic eu. Mulți pe grupuri se plâng că nu pot utiliza hbo go în afară României. Greșit, hbo go poate fi utilizat în orice țară din Europa, subtritările vor fi afișate în limba română, nu cum e la netflix cand eu ca român daca plec in italia îmi apar subtitrări doar in limba italiana. O mare porcărie. De asta prefer hbo go. Mama e in italia, am testat, merge hbo go pe telefonul ei și se uită la filme.

Tot ce trebuie să faceti este să descărcați aplicația hbo go de

Apoi instalați aplicația și gata…. Nu știu pe alte platforme cum se procedează, dar în esență e la fel. Cauți pe google ,,hbo go download apk,, sau ce format necesită dispozitivul vostru.. și instalați. Da chiar, ce seriale urmăriți pe hbo go? Un sfat, nu ar strica

Citește și  Află cum să îți recuperezi contul de facebook dacă nu mai ai acces la e-mail ori numărul de telefon.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.