Trăim vremuri grele, asemănătoare cu perioada comunistă, atunci când totul era prestabilit după un program anume, ziua era împărțită în două etape.. munceai, dormeai.. munceai… Cred că mai și mâncai când venea rația pe cartelă.. cel puțin așa mi-a zis bunica, dumnezeu să o ierte 🙁 Acum, e ceva asemănător, trăim vremuri în care trebuie să fim uniți, uniți dar la distanță, această unire o facem prin tehnologie (mulțumesc domnului că există). Din păcate, zilele trecute îmi expirase oferta la cartela orange și căutam nevoie mare o declarație prin casă, declarație pe care urma să o completez ca să-mi asigure o ieșire până la magazinul din colț și să îmi reîncarc cartela orange , din fericire am o mamă în afară, în viață (da, face parte din diaspora) și trebuie să țin legătura cu ea. Căutând pe internet, am dat peste site-ul incarca.ro , și cu ajutorul lui urmând câțiva pași simpli am reușit să fac o Reincarcare cartela Orange fără a fi nevoit să ies din buncăr. Toată lumea fericită, eu în casă, poliția pe stradă… Dacă ar exista și un asemenea magazin online care să îți livreze mâncarea în câteva secunde acasă… Tare bine ar mai fi.

Spor la încărcat cartele, și să sperăm că această etapă neagră va trece cât de curând. Eu am mai trecut prin asta acum câțiva ani, eram izolat într-un sat uitat de lume, și era in preajma sărbătorilor de iarnă, în sat un singur magazin și ăla închis… Ce am zis eu.. să merg în satul vecin… Cartelă nu am găsit, dar am găsit în schimb doi bombardieri… Dar asta e altă poveste, pot doar să zic că am trecut prin momente grele cu acei doi bombardieri, mi-au dat reîncărcare până nu am mai putut duce. De atunci, am mereu o repulsie când trebuie să merg la magazin ca să încarc. Aș fi vrut să existe site-uri gen incarca.ro cu care să îți poți reincarca cartela mobila.

Citește și  Conturi Netflix gratis sau cum să împarți un cont cu altcineva

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.