Am așteptat cu sufletul la gură o nouă versiune de windows 10. Da, am scris windows 10 pentru că Microsoft spunea acum ceva timp în urmă că windows 10 va fi ultima versiune de Windows, va fi o versiune perfectă care cu timpul se va îmbunătăți constant. Ce prostie! Nu avea și nu are cum să se oprească Microsoft la o versiune de Windows. Oricare ar fi ea. Așa că, nu am stat mult pe gânduri și încă din stadiul beta mi-am instalat noua versiune de Windows… Windows 11!! Am avut multe probleme cu instalarea lui, Windows 11 cere un cip tpm si boot secure activat. Nu respect nici una din aceste cerinte, dar in final cu niște trickuri am reușit să trec peste aceste două protecții aberante și l-am intalat. Principalul motiv pentru care l-am instalat, a fost dorința de a testa ceva nou. Iar al doilea motiv au fost jocurile. Microsoft, au promis că vor rula jocurile de android pe windows 11. Până in prezent o mare prostie. Jocurile de android tot prin emulator merg rulate.

După aproape 2 săptămâni de utilizare al windows 11, pot spune că e ok. Chiar și ca windows principal e ok. Pare sigur, fără multe buguri… Ce nu îmi place e că nu au respectat promisiunea cu jocurile de android. Părerea mea pe scurt e următoarea… Până nu vor face sa ruleze aplicațiile android, sau ceva inovator.. tot un Windows va rămâne. Cel puțin din punctul meu de vedere. Voi ați instalat Windows 11? Dacă nu știți cum, vă pot explica eu intr-un viitor articol.

Citește și  InShot Video Editor, cel mai complex app pentru editat clipuri pe Android

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

5 comentarii

  1. Windows11 este catastrofa de windows10, cosmetizat si incorsetat de acest TPM 2.0 care in multe bios-uri poate avea si o alta notare (ex. TTP care face acelasi lucru mai simplu). Are scopul de a controla mai bine userii.
    Deci voi ramane fidel in continuare windows-ului 7 si Officee 97 care asigura extrem de bine toate nevoile unui user obisnuit.
    Gamerii ar face bine sa investeasca in console dedicate, ca e muullt mai economic si benefic. 😛
    Oricum la cati bani am bagat pana acum in „gandurile bune” ale lui B. G. cred ca sunt absolut suficienti.
    Sanatate tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.