În acest articol voi vorbi despre Filelist, dacă ești nou pe acest tracker, atunci e bine să citești până la capăt, îți va fi de ajutor.

Nu sunt expert, dar, am ceva invitații, am oferit pe aici invitații și mereu am avut grijă ca cei cărora le ofer invitații să se comporte adecvat, conform regulamentului Filelist, și până în prezent nu am dat greș. Toți cei invitați de mine au rație bună și sunt destul de activi. În acest articol am să vă învăț ce trebuie să faceți ca să nu vă pierdeți contul.

Ce este Filelist? Am să vorbesc băbește, în termenii mei, nu am să dau definiții și altele. Filelist este un site, cu o bază variată de jocuri, filme, programe etc, cu un lanț închis. Intrarea în acest ,, lanț,, o faci prin invitație, iar cel ce te invită va răspunde la rândul lui de tine. E un lanț închis în care toată lumea câștigă.

Cum funcționează? Printr-un client pentru torrente (uttorent) de exemplu, poți descărca fișierul dorit de pe site. Acest client face legătura la alte calculatoare care dețin acel fisier dorit de tine și îl descarcă la tine în pc. Apoi tu, la rândul tău lăsând calculatorul deschis împreună cu uttorentul, oferi altora același fișier. Ca să fiu mai explicit, tu cauți pe filelist gta v și descarci torrentul. O dată ce descărcarea a pornit, alți utilizatori îți vor da de la ei din calculator acel gta v, joc pe care tu îl vei da mai departe altora. E ca un lanț, tu descarci ce ai nevoie, si dai mai departe altora ce au nevoie. Sigur, sistemul e mult mai complex, dar am încercat să îl simplific.

Ce este rația? Rația se calculeaza în functie de download (descărcare) și upload (trimite). Ca să fiu mai explicit, luăm drept exemplu jocul gta v. Când îl descarci, înseamnă download, când alții îl vor descărca de la tine se numește upload. Simplu. Ce trebuie să faci pentru a face rație și nu a fi penalizat? Simplu, orice fișier pe care îl descarci e bine să îl lași un timp în clientul de torrent fără să îl ștergi. Adică, ai descărcat gta v, nu îl șterge un timp. Lasă-l în calculator să se bucure și alții de el, si să crească rația. Dacă îl ștergi imediat ce l-ai descărcat, faci hit and run, adică descarci și ștergi, asta duce la penalizarea ta și a celui ce te-a adus.

Citește și  Youtube Vanced revine sub altă formă. Youtube fără reclame, gratis, varianta premium.

Acum că am înțeles în mare cum stă treaba cu Filelist și cu ratia, te voi învăța cum să îți crești rația. Te ajută mul la încep acest sfat.

1. Descarcă pentru început multe fișiere freeleech.

Fișierele notate cu freelech de culoare verde, nu vor fi contorizate ca download. Doar ca upload. Adică, poți descarca cate vrei, fără să faci download, adică fără să îți afecteze rația. Asta te ajută mult la rație. Le descarci în pc, și le lași acolo în uttorent. Ele vor face upload iar rația va creste. E simplu.

Cele cu chenar mic verde sunt fișiere freeleech.

Aș putea scrie până mâine, de aceea e mai bine să citiți regulamentul de pe site. Dar, în mare, important este să nu jigniți pe nimeni de pe platformă, când descărcați un fișier, să îl lăsați în torrent, să facă upload. Veți avea doar de câștigat, cu rație mare și lăsând clientul deschis vei face si flcoins. Cu ei, vei putea achiziționa invitații.

De aceea e destul de greu să pui mâna pe o invitație. Mulți intră, descarcă ce au nevoie apoi sterg fișierele sau clientul și uită de cont.

Să nu se înțeleagă greșit, când cineva descarcă de la tine din pc, nu înseamnă că are acces la tine în pc. Pur și simplu descarcă de la tine și de la alții 100 ce dețineți acel joc, film, să zicem, și aveți clientul deschis în acel moment. Cu cât mai mulți au fișierul în pc, cu atât mai repede vor descărca cei ce au nevoie de el. Alte întrebări le aștept în rubrica de comentarii.

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

13 comentarii

  1. Mai e o metoda smechera ! Descarci 30/40 de torrente cu extensia torr le urci pe trackere publice si bubuie ratia si uploadul 1tb pe zi .. Eu in felul asta sunt vip de 3 ani de zile din puncte … Dar nu stiu ce e mare scofala fl asta ca e depasit de situatie de mult …. Mai sunt alte siteuri mai bune gen ExtremlymTorrents 1337x rarbg … Fara ratie si vrajeli dinastea

  2. Mai există Filelist?

    Nu prea mai au succes torentele de când cu platformele de gen HBO Go, Netflix, Disney

    Nu am mai intrat pe Filelist de mai bine de 12 ani.

  3. Au succes torentele ! Netflix are continut putin , filme vechi si mult blockbustere care lipsesc ! Eu folesesc filelist mai mult pt jocuri , rareori ma uit la un film , sau caut un program sau un tutorial ! La seed doar jocuri , nu am pornache ca am multi nepoti care vin duminica sa stea pe calculator sa joace fortnite sau minecraft !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.