În general mă număr printre cei mai ghinioniști oameni din lume, atât în dragoste cât și la jocuri de noroc s-au la orice altceva. Pur și simplu norocul mereu ma ocolit, mereu a fost departe de mine! Recent am zis să concurez la un concurs, defapt era o extragere organizată de Vasile Ruscior pe blogul său și am zis ,,de ce nu?,, ce se poate întâmpla? În cel mai rău caz îmi fac un set de nervi… și nimic mai mult.

A venit și ziua extragerei, ferm convins că am câștigat nimic, intru pe blog la el și constat că am câștigat, din doi participanți adică eu și încă o persoană, am câștigat.. Nu prea îmi venea să cred, de obicei nu am noroc deloc și mereu pentru ceva trebuie să munces dublu, să strâng din dinți mereu pentru a obține ce vreau eu. Premiul consta în două lămpi xiaomi și un ventilator tot xiaomi, ambele conectându-se prin usb. Am așteptat pachetul curios de cât de mult poate să bată acea lampă de la xiaomi, însă surpriza abia la deschiderea coletului a fost. Pe lângă cele expuse mai sus, Vasile a adăugat și o brățară ,,xiaomi mi band v1S cred,, Sunt mai multe variante, asta știe să măsoare singură somnul, și pulsul, pașii etc… Este exact ce aveam nevoie pentru sport și mai ales că dacă o sincronizezi prin bluetooth nu pierzi nici un mesaj de pe facebook, whattsap, sau alte notificări. În zilele ce vor urma voi scrie un preview despre ea 🙂

Mulțumesc lui Vasile pentru cadoul în plus oferit 🙂

Citește și  Oare a revenit norocul?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.