În mod normal când scriu un articol încerc pe cât posibil să merg pe un subiect, uneori îmi iese, alte ori nu.

De data asta nu mă voi lega de un subiect anume, o să vorbesc în general, pentru că nu am mai scris de ceva vreme nimic mulți au crezut că am murit… Nu, nu am murit, încă mă zbat să trăiesc. Mai exact, pentru prima dată în viața asta am făcut naveta zile bune la rând… da la școală, pentru că pe 29 (Miercuri) am sala mică. Nu cred că o iau, sincer majoritatea drumurilor făcute au fost pentru sănătatea mea… Stau destul de prost cu sănătatea, am o răceală cu tusă, febră, pierderea auzului a vederii etc, de aceea probabil mă voi procopsii cu niște ochelari. Sincer? Mă bucur. În felul acesta voi ține fetele la distanță, unele pun preț pe acest lucru, din acest motiv poate cele serioase vor dori să poarte un dialog cu mine 🙂

Că tot suntem la capitolul ăsta, i-am dat block fostei… Timp pierdut, e pe drumul ei, ce a fost.. rămâne la trecut și nu mai are rost. E falsă, și… nu vreau să sune ca o jignire dar așa este.

În altă ordine de idei a trecut și black fraierday, ziua în care ar trebui să fie cele mai mari reduceri… Pe naiba. Au fost umflate prețurile la maxim și scăzute la prețul inițial de black. Chiar am pus ochii pe o brățară fitness și un procesor pentru pc-ul meu obosit dar nu am mai luat nimic. Prețul era mai mare decât acum 2 luni. Penibil. Așa e la Români, ziua în care se fac cele mai mari vânzări. E târziu când scriu asta dar am fost trezit de telefon ca să îmi iau pastile pentru răceală și aia e…

Era să uit, chiar dacă nu iau sala mică, o dau din nou pe 4… Perfect, tot atunci merg și la patinoar. Oare am curaj să mă ridic din nou pe patine după accidentul de anul trecut?

Citește și  Selfpay now, alimenteaza orice card fara sa faci transfe

Tot aici vreau să adaug că mi-ai luat și două animale de companie. O pisică boschetară, mereu venea să-i dau de mancare, de câteva zile plouă așa că am invitato în casă. A intrat și de atunci se simte ca acasă… la mine :)) Oricum, e de treabă, se cere afară, nu face multă gălăgie, e chiar ok. Nu același lucru pot să spun si despre câine.. ma mâncat să iau un cățel… doamne cât trag cu el… Face nevoile pe unde apucă, toade adidasi, mobilă, fire, tot ce prinde, face o mulțime de zgomot, efectiv mă scoate din sărite, am ajuns sclavul câinelui… Vai de soarta mea. Îmi vine să o mărit, că deh e și cațea. A facut si ,,jigodie,, sau jabă cum se mai zice… Distractie și aici că am mers la veterinar să-i facă injecție plus că am arso și pe nas… De două ori chiar că nu a vrut să stea. Acum e și urâtă și enervantă.

Cam asta a fost, nimic nou, toate vechi cu mici schimbări. Sunt tare curios, ce va mai urma. Oricum, promit că în curând voi mai face cadou niște invitații pe filelist. Imediat ce iau sala mică voi scrie mai des pe blog. Am avut la dispoziție aproape două săptămâni să învăț legislația, dar frate în condițiile în care sunt răcit nu prea am posibilitatea. Locuiesc singur, deci… mâncare, curat, cumpărături, recreere pe afară puțin, spălat, frate când mai am timp să și învăț? Am învățat cât de cât, rămâne de văzut dacă iau sala mică din prima. Am încredere în mine, dacă nu eu, cine altcineva?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.