Edit: Primul concurs ce se desfasoara in perioada 23 Ianuarie 2017 – 14 Februarie 2017 a inceput. Poti castiga o invitatie pe filelist, detalii daca faci click aici.

Atenție, eu nu cer bani pe invitații și nici nu dau invitații decât gratis prin eventuale concursuri anunțate pe blog. Dacă lăsa-ți comentariu cu date de contact și cineva vă abordează și vă cere bani pentru o învitație să știți că nu sunt eu. Vă rog, nu vă lăsa-ți datele aici prin comentariu la acest articol, acest articol are ca scop informativ despre noul sistem de fidelizare al celor de la Filelist. De asemenea vreau să fac o precizare celor ce vând invitații, că acest lucru este strict interzis și se pedepsește de către cei de la Filelist prin ștergerea tuturor conturilor înscrise de către el. Invitațiile se oferă gratis. Vă mulțumesc și repet, eu dau invitații doar prin concursuri anunțate. Vă rog să nu vă mai lăsa-ți date personale de contact în comentariu. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Astăzi vreau să vorbim despre noul sistem de fidelizare al celor de la Filelist. Pentru cine nu știe, Filelist este cel mai mare tracker din romania, pe el găsești filme, jocuri, muzica, programe, orice vrei gartis.. Găsești cam orice dorești gratis fără nici un cost. Problema în sine nu e asta, problema mereu a fost că filelist nu își fideliza deloc clienții cum trebuie… Sistemul lor de fidelizare era învechit bazat pe e-mail și c-am atât. De multe ori nu se trimiteau emailurile cu codul invitației, s-au erau alte erori. De astăzi filelist a schimbat modul de fidelizare, astfel pentru invitații nu mai e nevoie să trimiti codul pe emailul celui ce se înregistrează și nici nu mai ai nevoie de vip (cont premium) pentru a putea face rost de o învitație. De astăzi dacă ai destule FLcoinsuri strânse în colțul din dreapta de sus poți comanda un cod de invitație. Pe care prietenul tău va intra să își facă cont și va adăuga codul de invitație primit de la tine. Un fel de referral, înțelegeți? Rămâneți alături de mine și în curând poate voi organiza și un concurs ceva  unde voi oferi niște coduri gratis. Desigur, voi avea rugămintea sa nu înjurați s-au să încălcați termenii celor de la filelist! Rămâneți pe aproape, când voi organiza concursul va fi anunțat atât pe facebook (pagina din josul blogului), cât și aici!

Citește și  31 august - Ultima zi din vara, ziua mea de nastere

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

209 comentarii

  1. Salutaare tuturor. Pana azi am folosit scenefz.net dar se pare ca a fost inchis. Am si eu nevoie de o invitatie pe FL daca are cineva. Nu am ce sa va dau la schimb, doar daca revine Scenefz pot sa ma revansez cu 30 de invitatii. Va multumesc. Adresa de email : manciualin@gmail.com

  2. Pana azi si eu foloseam SceneFZ, dar s-a inchis. As dori si eu o invitatie daca se poate. Am avut pe Czone, s-a inchis, pe Extremeshare, s-a inchis, in cele din urma si Scene a picat si nu a mai ramas decat acesta.

        1. Am luat eu azi de la ei.
          Foarte OK oamenii.
          Am dat-o oleaca in balarii cu plata (am platit cu alta metoda decat cea acceptata de ei), nu a fost nici o problema, in juma de ora s-a rezolvat.
          Vezi ca au un chat pe site, te lamuresti acolo daca ai ceva probleme.

  3. Buna seara!exista vreo modalitate in care as putea obtine o invitatie la dv. pe site?am auzit multe pareri bune despre filelist si as dori sa il incerc si sa renunt la actualul traker pe care il utilizez,in favoarea filelist.multumesc!

  4. Buna !
    M-ar putea ajuta si pe mine cineva cu o invitatie filelist daca mai aveti ? Am gasit acum ceva timp un site unde se vindeau conturi, dar nu am avut prea mare incredere si am ezitat. Acum vad ca nici nu mai exista vreun site cu asa ceva. Din pacate pentru mine am descoperit mult prea tarziu concursul organizat aici..
    Multumesc !

  5. salut!am o intrebare la tine?daca as dori sa contribui la o mica donatie de credit prin sms,pt o invitatie,care ar fi suma predispusa?este doar o intrebare informativa,nu vreau sa se inteleaga ca facem trafic de invitatii in vreun fel,doar ca am auzit multe pareri bune despre filelist si as vrea sa am si eucont,atat.multumesc!

    1. Salut, din pacate nu mai detin invitatii, toate au fost oferite gratis la un concurs si random la anumiti vizitatori de pe blog.
      Donatiile se pot face prin paypal, sau prin bictoins direct in contul celor de la filelist iar la schimb se primesc 3 invitatii, pretul este de 6 euro. Din pacate, nu exista pachete gen, 2 euro o invitatie, cel mai mic pachet existent este de 6 euro (30 lei) cu tot cu tva, si se primesc la schimb 3 invitatii. Voi dona in Martie eu, si voi oferi gratis niste invitatii. Va rog, dati like la pagina mea, o aveti in dreapta jos. Multumesc

  6. Nu-i corect numai un singur cont pe un IP….eu stau cu chirie si impart casa cu o alta familie care are si ea un cont filelist si suntem logati la acelasi wifi,care e al casei,al proprietarului.
    Ce e de facut in cazul asta!???…..nu-l folosesc eu !!!…..el!???? sau s-a logat el pe filelist si eu nu mai pot sa ma loghez!!!pare ciudata politica asta
    Ti-asi multumi ADMIN pt un raspuns!

  7. Salut.am un cont existent de filelist si nu pot sa-l accesez.dupa ce dau recovery si introduc mailul meu imi spune ca sa trimis si il voi primi in cateva minute,dar eu nu am primit nimic.Am incercat si dupa alte calculatoare chiar si dupa telefon si tot nu merge.Un sfat ar fi de ajutor.multumesc.

    1. Buna. Da, desigur. Cunosc problema, nu esti singurul care are dificultati in recuperarea contului. Am facut o sesizare intr-un tichet celor de la filelist si mi-au spus ca au probleme cu casutele de e-mail, astfel, firma unde sunt gazduiti nu mai trimite emailurile catre destinatie. Deci, degeaba primesti notificare ca un e-mail a fost trimis, el nu se trimite.
      Au spus ca ma vor anunta cand vor remedia aceasta problema. Daca doresti, poti sa imi dai like la pagina din dreapta si sa-mi trimiti un mesaj pe pagina de pe facebook si eu te voi anunta cand vor remedia problema 🙂
      O zi buna iti doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.