Bine ai venit!

Filelist si noul sistem de invitatii!

Edit: Primul concurs ce se desfasoara in perioada 23 Ianuarie 2017 – 14 Februarie 2017 a inceput. Poti castiga o invitatie pe filelist, detalii daca faci click aici.

Atenție, eu nu cer bani pe invitații și nici nu dau invitații decât gratis prin eventuale concursuri anunțate pe blog. Dacă lăsa-ți comentariu cu date de contact și cineva vă abordează și vă cere bani pentru o învitație să știți că nu sunt eu. Vă rog, nu vă lăsa-ți datele aici prin comentariu la acest articol, acest articol are ca scop informativ despre noul sistem de fidelizare al celor de la Filelist. De asemenea vreau să fac o precizare celor ce vând invitații, că acest lucru este strict interzis și se pedepsește de către cei de la Filelist prin ștergerea tuturor conturilor înscrise de către el. Invitațiile se oferă gratis. Vă mulțumesc și repet, eu dau invitații doar prin concursuri anunțate. Vă rog să nu vă mai lăsa-ți date personale de contact în comentariu. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Astăzi vreau să vorbim despre noul sistem de fidelizare al celor de la Filelist. Pentru cine nu știe, Filelist este cel mai mare tracker din romania, pe el găsești filme, jocuri, muzica, programe, orice vrei gartis.. Găsești cam orice dorești gratis fără nici un cost. Problema în sine nu e asta, problema mereu a fost că filelist nu își fideliza deloc clienții cum trebuie… Sistemul lor de fidelizare era învechit bazat pe e-mail și c-am atât. De multe ori nu se trimiteau emailurile cu codul invitației, s-au erau alte erori. De astăzi filelist a schimbat modul de fidelizare, astfel pentru invitații nu mai e nevoie să trimiti codul pe emailul celui ce se înregistrează și nici nu mai ai nevoie de vip (cont premium) pentru a putea face rost de o învitație. De astăzi dacă ai destule FLcoinsuri strânse în colțul din dreapta de sus poți comanda un cod de invitație. Pe care prietenul tău va intra să își facă cont și va adăuga codul de invitație primit de la tine. Un fel de referral, înțelegeți? Rămâneți alături de mine și în curând poate voi organiza și un concurs ceva  unde voi oferi niște coduri gratis. Desigur, voi avea rugămintea sa nu înjurați s-au să încălcați termenii celor de la filelist! Rămâneți pe aproape, când voi organiza concursul va fi anunțat atât pe facebook (pagina din josul blogului), cât și aici!

Despre autor

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)
Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie. Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație. Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

11 comentarii la "Filelist si noul sistem de invitatii!"

 1. Salut domnule. Te rog mult, daca se poate sa imi dai si mie o invitatie. Fratele meu are 2 dar nu imi poate trimite pentru ca, mai nou, trebuie sa fi vip pentru a putea genera invitatii. Mailul este Simo_and2002@yahoo.com Multumesc mult

 2. Sal daca se mai poate si pentru mine o invitatie.multumesc anticipat

 3. salut.a-si dori si eu o invitatie te rog.

 4. As vrea si eu o invitatie daca se poate , nu stiu cum sa obtin una
  email: mehes_richard@yahoo.com

 5. Salut , un invite code daca mati putea ajuta ? Mail : oranmioara1@gmail.com

 6. paulica marian mircea | 20 februarie 2018 la 23:42 | Răspunde

  vreau si eu invitatie

 7. buna ziua.daca este posibil va rog sa-mi acordati si mie o invitatie pentru inregistrare pe site ul fielist.ro.multumesc o zi buna!

 8. buna ziua daca imi puteti da si mie o invitatie pentru inregistrare pe filelist.ro un prieten are una dar nu poate trimite deoarece trebuie sa fi vip.Multumesc

 9. rog trimiteti o invitatie
  “Vă rog, nu vă lăsa-ți datele aici ….” ……. fără supărare aveti o greseală in textul dvs de mai sus .poate o corectati.
  multumesc anticipat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.