Bine ai venit pe blog!

Filelist si noul sistem de invitatii!

Edit: Primul concurs ce se desfasoara in perioada 23 Ianuarie 2017 – 14 Februarie 2017 a inceput. Poti castiga o invitatie pe filelist, detalii daca faci click aici.

Atenție, eu nu cer bani pe invitații și nici nu dau invitații decât gratis prin eventuale concursuri anunțate pe blog. Dacă lăsa-ți comentariu cu date de contact și cineva vă abordează și vă cere bani pentru o învitație să știți că nu sunt eu. Vă rog, nu vă lăsa-ți datele aici prin comentariu la acest articol, acest articol are ca scop informativ despre noul sistem de fidelizare al celor de la Filelist. De asemenea vreau să fac o precizare celor ce vând invitații, că acest lucru este strict interzis și se pedepsește de către cei de la Filelist prin ștergerea tuturor conturilor înscrise de către el. Invitațiile se oferă gratis. Vă mulțumesc și repet, eu dau invitații doar prin concursuri anunțate. Vă rog să nu vă mai lăsa-ți date personale de contact în comentariu. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Astăzi vreau să vorbim despre noul sistem de fidelizare al celor de la Filelist. Pentru cine nu știe, Filelist este cel mai mare tracker din romania, pe el găsești filme, jocuri, muzica, programe, orice vrei gartis.. Găsești cam orice dorești gratis fără nici un cost. Problema în sine nu e asta, problema mereu a fost că filelist nu își fideliza deloc clienții cum trebuie… Sistemul lor de fidelizare era învechit bazat pe e-mail și c-am atât. De multe ori nu se trimiteau emailurile cu codul invitației, s-au erau alte erori. De astăzi filelist a schimbat modul de fidelizare, astfel pentru invitații nu mai e nevoie să trimiti codul pe emailul celui ce se înregistrează și nici nu mai ai nevoie de vip (cont premium) pentru a putea face rost de o învitație. De astăzi dacă ai destule FLcoinsuri strânse în colțul din dreapta de sus poți comanda un cod de invitație. Pe care prietenul tău va intra să își facă cont și va adăuga codul de invitație primit de la tine. Un fel de referral, înțelegeți? Rămâneți alături de mine și în curând poate voi organiza și un concurs ceva  unde voi oferi niște coduri gratis. Desigur, voi avea rugămintea sa nu înjurați s-au să încălcați termenii celor de la filelist! Rămâneți pe aproape, când voi organiza concursul va fi anunțat atât pe facebook (pagina din josul blogului), cât și aici!

Despre autor

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)
Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie. Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație. Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

14 comentarii la "Filelist si noul sistem de invitatii!"

 1. Am si eu nevoie de o invitatie
  Daca ai si vrei eu o astept cu mare drag

 2. Am gresit emailul
  Scuze

 3. Salut,pot primi si eu o invitatie Filelist? Adresa mea este: Scristianmarin@gmail.com. Multumesc anticipat.

 4. Salut sunt o persoana onesta, as vrea si eu o invitatie filelist

 5. Salut, când și dacă poți să mai distribui, aș dori și eu o invitație pe FileList. Cu respect, mulțumesc.
  mateirel02@gmail.com

 6. Salut şi un călduros la mulţi ani la început de an, mult respect, întregii echipe şi mult noroc. Aş dori dacă e posibil să primesc şi eu o invitaţie. Am citit în articol că nu primeşti bani sau alte lucrurii, deşi aş fi făcut acest lucru pentru a obţine o invitaţie, în rest, vă doresc Mult succes şi de acum încolo….RESPECT
  sorinwarship@yahoo.com

 7. salut…as dori si eu o invitatie pe Filelist daca se poate si nu cer prea mult. cu recunostiinta Gica

 8. va rog frumos as dori si eu o invitatie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.