Bine ai venit!

Filelist si noul sistem de invitatii!

Edit: Primul concurs ce se desfasoara in perioada 23 Ianuarie 2017 – 14 Februarie 2017 a inceput. Poti castiga o invitatie pe filelist, detalii daca faci click aici.

Atenție, eu nu cer bani pe invitații și nici nu dau invitații decât gratis prin eventuale concursuri anunțate pe blog. Dacă lăsa-ți comentariu cu date de contact și cineva vă abordează și vă cere bani pentru o învitație să știți că nu sunt eu. Vă rog, nu vă lăsa-ți datele aici prin comentariu la acest articol, acest articol are ca scop informativ despre noul sistem de fidelizare al celor de la Filelist. De asemenea vreau să fac o precizare celor ce vând invitații, că acest lucru este strict interzis și se pedepsește de către cei de la Filelist prin ștergerea tuturor conturilor înscrise de către el. Invitațiile se oferă gratis. Vă mulțumesc și repet, eu dau invitații doar prin concursuri anunțate. Vă rog să nu vă mai lăsa-ți date personale de contact în comentariu. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Astăzi vreau să vorbim despre noul sistem de fidelizare al celor de la Filelist. Pentru cine nu știe, Filelist este cel mai mare tracker din romania, pe el găsești filme, jocuri, muzica, programe, orice vrei gartis.. Găsești cam orice dorești gratis fără nici un cost. Problema în sine nu e asta, problema mereu a fost că filelist nu își fideliza deloc clienții cum trebuie… Sistemul lor de fidelizare era învechit bazat pe e-mail și c-am atât. De multe ori nu se trimiteau emailurile cu codul invitației, s-au erau alte erori. De astăzi filelist a schimbat modul de fidelizare, astfel pentru invitații nu mai e nevoie să trimiti codul pe emailul celui ce se înregistrează și nici nu mai ai nevoie de vip (cont premium) pentru a putea face rost de o învitație. De astăzi dacă ai destule FLcoinsuri strânse în colțul din dreapta de sus poți comanda un cod de invitație. Pe care prietenul tău va intra să își facă cont și va adăuga codul de invitație primit de la tine. Un fel de referral, înțelegeți? Rămâneți alături de mine și în curând poate voi organiza și un concurs ceva  unde voi oferi niște coduri gratis. Desigur, voi avea rugămintea sa nu înjurați s-au să încălcați termenii celor de la filelist! Rămâneți pe aproape, când voi organiza concursul va fi anunțat atât pe facebook (pagina din josul blogului), cât și aici!

Despre autor

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)
Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie. Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație. Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

17 comentarii la "Filelist si noul sistem de invitatii!"

 1. As vrea va rog invitatie filelist

 2. Alexandru Șandra | 25 aprilie 2017 la 11:56 | Răspunde

  Puteți să-mi oferiți o invitație vă rog frumos? 😀

 3. dan.dana1972@yahoo.com
  Salut am nevoir de contul de filelist intrucat sunt la liceu si am nevoie de diverse programe

 4. Vreau si eu o invitatie pe filelist va rog frumos

 5. Salut. As vrea si eu o invitatie daca mai sunt disponibile. Merci.

 6. Aș dori și eu o invitație la ykosmin@ymail.com

 7. Si eu mai am uneori câte o invitație.. Bineînțeles gratuita. Las eu un email, cu bunăvoința adminului.

 8. eu am 3 invitati cand dau pe ele nu imi apare nimic sa adaug un email sau alceva cine ma ajuta as vrea sa fac un cont nou pt un prieten si am si vip

  • Deja ai primit un raspuns, daca in colt iti arata 3 invitatii, inseamna ca aceste invitatii trebuiesc ,,generate,,… Pentru a le genera ai nevoie de VIP. Daca nu ai VIP e posibil ca aceasta sa fie cauza pentru care nu poti genera un cod.

   • Invitatiile cumparate cu FL Coins / sau castigate prin donatie trebuie generate, (adica acele coduri ). Si ca sa le oferi cuiva NU ai nevoie de VIP.
    Pentru invitatiile de tip vechi era nevoie de VIP, dar acolo nu era nimic de generat. Nu sunt sigur daca mai sunt valabile, sau s-a renuntat la acel sistem. Cele primite ultima data la black friday sunt sub forma de coduri.

 9. Citește acolo, e explicat destul de clar ce trebuie sa faci. Generezi un cod de invitație și i-l trimiți lui (prin Whatsapp, FB mess, sau altele asemanatoare, mail, SMS, bilețel, porumbel călător dacă e cazul) . Nu ai nevoie de nici un mail, își va face singur contul.

 10. potii sa imi dai si mie o invitatie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.