Trăim în era vitezei în care toți suntem conectați indiferent de țară, limbă, cultură, astăzi să cunoști o limbă străină nu mai înseamnă multe. Cu ajutorul tehnologiei am reușit să depășim multe graniți. Voi, ce traducător online folosiți? Știu, acum e nebunie cu acel robotchat care răspunde la întrebări, îl puteți folosi și că traducător, dar totuși, după voi, car e cel mai util traducător online?

Eu folosesc deepL. O perioadă lungă de timp am folosit google translate, dar am fost uimit acum o lună când am aflat de DeepL. Nu credeam că există un traducător mai bun decât cel de la google. Adică când rostești cuvântul google te aștepți să ofere cele mai bune servicii posibile. Uite că nu mereu e așa, iar DeepL după părerea mea îl cam bate pe cel de la google la fundul gol.

DeepL poate fi accesat AICI

Nu știu dacă știați de el dar eu regret că nu am aflat mai de mult timp…. De existența lui.

Voi ce translator online folosiți? Care credeți că e cel mai bun?

Citește și  Cum am luat cea mai ieftină asigurare RCA auto?

Ciurcas Dan Gabriel (administrator)

Timid, visător, romantic, idealist, om, sunt doar câteva cuvinte care mă pot descrie.
Scriu din plăcere despre tot ce îmi tună în cap, am 23 de ani și până în prezent am iubit doar o fată cu care am fost împreună timp de 3 ani, pot spune că deseori ea este sursa mea de inspirație.
Mai multe puteți afla citind blogul meu, aici este locul în care îmi împart gândurile, ideile cu voi :)

2 comentarii

  1. Am auzit de deepL, dar nu l-am folosit. Deocamdată mă mulțumește Google Translate atunci când traduc texte în Română, chiar dacă rezultatul nu este întotdeauna corect, măcar înțeleg ce a vrut să spună autorul.
    Acum că am citit de bine despre deepL, poate am să-l incerc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.